7’nci kattan ölüme atladı

Güncelleme Tarihi:

7’nci kattan ölüme atladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2015 10:42

Antalya’da Kırgızistan uyruklu 30 yaşındaki Nazgül Alybekova, girdiği bunalım sonucu kiracı olarak oturduğu apartmanın 7’nci katından atlayarak intihar etti.

Haberin Devamı

Olay saat 10.00 sıralarında Güzeloba Mahallesi 2187 Sokak’taki Yakup Dinç Apartmanı’nda meydana geldi. 9 katlı apartmanın 7’nci katında kiracı olarak oturan Nazgül Alybekova, Kemer’de çalışan erkek kardeşine telefon açıp "Kızımı size emanet ediyorum. Annem babam beni affetsin" diyerek telefonu kapattı.

7’nci kattan ölüme atladı


Ardından balkona çıkan genç kadını gören komşuları durumu 112’ye bildirdi. Olay yerine ekipler geldiğinde Alybekova kendisini balkondan boşluğa bıraktı. Kafası alt katlardaki panjurlara çarparak toprak zemine düşen Nazgül Alybekova, öldü.

Telefon görüşmesinden sonra kardeşinden haber alamayan Azamad Alybekov da olay yerine geldiğinde gözyaşlarına boğuldu. Alybekova’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Adli Tıp Kurumu morguna gelen Azamad Alybekov, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Ablamın eşi Almanya’daydı. Nazgül Türk vatandaşlığına geçmediği için kızlık soyadını kullanıyordu. Kızını da yazın Kırgızistan’a göndermişti. Nazgül de Almanya’ya gitmeyi planlıyordu. Hatta önümüzdeki günlerde işlemler için Alman Konsolosluğu’yla randevusu vardı. Cenaze için eşinin Almanya’dan gelmesini bekliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!