7 Mahallede kadastro yenileme çalışmaları başlıyor

Güncelleme Tarihi:

7 Mahallede kadastro yenileme çalışmaları başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 10:15

7 Mahallede kadastro yenileme çalışmaları başlıyor

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/SULUOVA,(Amasya),(DHA)- AMASYA’nın Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok 7 mahallede başlanacak kadastro yenileme çalışmaları öncesi mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Amasya’nın Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok Amasya İl Kadastro Müdürü Erhan Uçakcıoğlu ile 7 mahallede yapılacak olan kadastro yenileme işlemi öncesinde mahalle muhtarlarıyla bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Eski Çeltek, Cevizdibi, Hacı Bayram, Hacı Hayta, Eymir, Orta ve Yeni Mahallelerde kadastro çalışmaları Kadastro İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılacak.

Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Eski sistemle ölçülen parsellerin yoruma dayalı değerlendirilmesinin ötesinde santimetre hassasiyetindeki sayısal değerlerine kavuşturulması işlemine başladık. Hemşehrilerimizin ekiplerin çalışmaları sırasında mümkün olduğunca arazideki çalışmalara bizzat katılarak sınırlarını göstermelerini ve karşılaştıkları problemleri de müdürlüğümüze iletmelerini bekliyoruz” dedi.

Programa Belediye Başkanı Fatih Üçok, Amasya İl Kadastro Müdürü Erhan Uçakcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları İzzet Balcı, Adem Cılız, Kontrol Mühendisleri M. Cumhur Çelik, Bekir Arslan ve mahalle muhtarları katıldı. Program bilgilendirmenin ardından yemek ikramı ile son buldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!