7 maddede hızlı müzik turu

Güncelleme Tarihi:

7 maddede hızlı müzik turu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2016 15:41

Malum, müzik dünyasında baş döndürücü bir hız söz konusu. Uzun zamandır 'ne oldu ne bitti, hiç bakamadım' diyorsanız, işte size çıkan kısmın özeti...

Haberin Devamı

1) RIHANNA’DAN REKOR

Rihanna’nın neredeyse 1 yıldır promosyonunu yaptığı sekizinci stüdyo albümü Anti, yalnızca 14 saat içinde dünya çapında 1 milyon kez indirildi. Samsung’la yaptığı anlaşma sonucu indirme kodunu fanlarıyla sosyal medya hesaplarından paylaşan Rihanna, albümü Tidal’a ücretsiz olarak yükledi ve ‘Bu sayede beni dünyanın en mutlu kızı yaptınız’ diye tweet attı.

 

2) ÖZGÜRÜM, SOYUNABİLİRİM…

7 maddede hızlı müzik turu


Geçtiğimiz sene ülkemizde de bir konser veren Rita Ora, Lui dergisi için Terry Richardson'a üstsüz poz verdi. Yakın zamanda Jay-Z’nin plak şirketi Roc Nation’u dava eden ve Jay-Z’yi başka işlerle ilgilenip kendisiyle ilgilenmemekle suçlayan Ora, Roc Nation’la bağlarını kopardı. Çekimin konsepti de buydu: Özgürlük!

Haberin Devamı

Rita Ora’dan önce Fransız yetişkin dergisi Lui’ye poz veren bir diğer isim de Rihanna olmuştu. Rihanna üstsüz fotoğrafının bulunduğu dergi kapağını Instagram’da paylaşınca platformdan atılmış, bir sene sonra yeni bir hesap açarak geri dönmüştü.

3) COLDPLAY+BEYONCE+BOLLYWOOD

7 maddede hızlı müzik turu


Coldplay’in son albümü ‘A Head Full of Dreams’te yeni klip Beyoncé düeti ‘Hymn for The Weekend’e geldi. Beyonce’nin 4 yaşındaki kızı Blue Ivy’nin vokallerinin kullanıldığı şarkının klibi Hindistan, Bombay’da çekildi. Klipte Bollywood sinemasının en ünlü isimlerinden Sonam Kapoor da oynuyor!


4) KANYE WEST, KAÇSAN İYİ OLUR!

7 maddede hızlı müzik turu


Geçtiğimiz hafta Kanye West’in albüm ismini ‘Waves’ olarak değiştirmesi üzerine rapper Wiz Khalifa küplere binmiş, bu isim hakkının bir diğer rapper Max B.’ye ait olduğunu tweet’leyerek ortalığı velveleye vermişti. Kanye ise ‘sen önce Cudi’den (Kid Cudi) çaldıklarının hesabını ver’ diyerek Khalifa’ya yanıt vermişti. Sonra işin içine her iki rapçinin de eski sevgilisi Amber Rose girdi.  Olaylar karıştı, en son Kanye tüm tweet’lerini sildi, ‘Herkesi çok seviyorum’ diye sevgi saçtı. Wiz Khalifa’nınsa ateşi daha sönmedi. Geçtiğimiz gün Arjantin’de verdiği bir konserde Kanye West’e ‘S.ktir Kanye!’ diye bağırdı. Khalifa Şili’deki konserinde de ‘Sana doğru geliyoruz Kanye, kaçsan iyi olur’ diyerek Kanye'yi tehdit etti.

Haberin Devamı

5) ZAYN MALIK VE GIGI HADID AŞKININ MEYVESİ

7 maddede hızlı müzik turu


One Direction’dan 2015’in mart ayında ayrılan Zayn Malik, ilk solo şarkısı ‘Pillow Talk’la gündemde. Şarkı yayınlandığı gün (29 Ocak) 60 ülkenin listesinde 1 numara oldu. YouTube’da Zayn’ın sevgilisi ünlü model Gigi Hadid’le birlikte çektikleri sarmaş dolaş video ise 24 saat içinde 10 milyon civarı bir izlenme oranı elde etti. 

6) OSCAR’DA KİMLER SAHNE ALIYOR?

7 maddede hızlı müzik turu


Bu sene 88’incisi düzenlenecek Oscar Ödül Töreni’nde sahne alacak müzisyenlerin bir kısmı belli oldu. ‘En İyi Orijinal Şarkı’ kategorisinde ‘Grinin Elli Tonu’ filmi için kaydettiği ‘Earned It’ ile The Weeknd, ‘The Hunting Ground’ için kaydettiği ‘Til It Happens to You’ ile Lady Gaga ve ‘Spectre’ için kaydettiği ‘Writing’s On the Wall’ ile Sam Smith törende canlı olarak performans sergileyecek. 

Haberin Devamı

 7) FERGIE’DEN MÜJDELİ HABER GELDİ

7 maddede hızlı müzik turu


Uzun zamandır kendisinden haber alınamayan Fergieden ses çıktı.  Dünya çapında 4 milyon satan 2006 tarihli ilk solo albümü ‘The Dutchess’ten sonra ikinci solo albümü için kolları sıvayan Fergie, yeni albümü için will.i.am, Mike WiLL Made-It, Rae Sremmurd, Charlie Puth, Toby Gad ve Nicki Minaj gibi isimlerle işbirliğine gidiyor. Paris’te Mert Alaş ve Marcus Piggott’a poz veren Fergie, ilk klibini de burada çekiyor. Söylediğine bakılırsa Fergie’nin yeni solo albümünde elektronik, hip hop, rock ve reggae rüzgarları esecek. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!