Aşk ve seks hakkında 10 komik aforizma!

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve seks hakkında 10 komik aforizma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2015 15:05

Gündem ne kadar karışık, kafanız ne kadar bulanık olursa olsun, dünya döndükçe konuşulmaya devam edecek bir konu aşk ve seks. İşin bilimsel araştırmalarını, tartışmalarını bir tarafa bırakıp, bu konuda meşhurların söylediği eğlenceli aşk ve seks aforizmalarına bir göz atalım mı?

Haberin Devamı

1. Seks hakkında hiçbir şey bilmiyorum çünkü zaten epeydir evliyim. / Zsa Zsa Gabor

Aşk ve seks hakkında 10 komik aforizma

98 yaşındaki Macaristan doğumlu ABDli aktris Zsa Zsa Gabor'un evlilik hakkındaki fikri son derece yalın ve itiraf edelim, komik! Belki de son yıllarda boşanmaların sayısındaki bu hızlı artış konusundaki düşünceleriniz bu aforizmayla değişir! 

2. Bir insan seksten vazgeçmediği sürece seks de bir insandan vazgeçmez. / Gabriel Garcia Marquez

Aşk ve seks hakkında 10 komik aforizma

2014 yılında kaybettiğimiz Kolombiyalı yazar ve aktivist Marquez'e göre aşkın da cinselliğin de yaşı olmaz.  

Haberin Devamı

3. Seks kirli bir şey midir? Eğer gerçekten doğru yapılırsa... / Woody Allen

Aşk ve seks hakkında 10 komik aforizma

Dünyaca ünlü ABDli yönetmen, aktör, yazar Woody Allen, filmlerinde genellikle karışık, tutkulu ve kafası dağınık insanların tuhaflık ve eğlenceyle dolu hikâyelerini işliyor. Sizin bakış açınızı bilemeyiz ama, bize göre Allen zaten uzun zamandır bu konuda son derece dürüst davranıyor. 

4. Hiç seks yapmamak, kötü seks yapmaktan daha iyidir. / Germaine Greer 

Aşk ve seks hakkında 10 komik aforizma

76 yaşındaki Avustralyalı akademisyen ve yazar Greer'in bu sözü, insana bazen iyi bir yemek yemenin, heyecanlı bir gece geçirmekten daha faydalı olabileceğini düşündürüyor. Her şeyin bir yeri ve zamanı var... 

5. Bir öpücük; ya bir virgül, ya bir soru işareti ya da bir ünlemdir. İşte tüm kadınların bilmesi gereken tek şey bunu ayırt etmektir.Mistinguett

Aşk ve seks hakkında 10 komik aforizma


19.yüzyılda yaşamış bir Fransız aktris ve şarkıcı olan Mistinguett, kadınların aşk ve tutkular hakkındaki tutumunu aslında belki de bu cümleyle açık etmiş. Ayırt edebiliyorsanız ne mutlu size! 

Haberin Devamı

6. Bir elbisenin güzelliği, tamamen çıkarıldığında anlam kazanır. / Jean Cocteau
19. yüzyılda yaşamış Fransız yazar, tasarımcı ve yapımcı olan Cocteau da sekse bir erkek bakış açısı kazandırmış. Açık ve net! 

7. Erkekler oynar, kadınlar skoru belirler. / Roger Woddis

İngiliz yazar ve şair Woddis, Beyoncé'nin meşhur şarkısı 'Who Run the World?Girls'de dediği gibi, dünyayı "aslında" kadınlar yönetiyor, diyor sanki. 

8. İyi kızlar günlük tutar, kötü kızların buna vakti olmaz. / Tallulah Bankhead

Aşk ve seks hakkında 10 komik aforizma

ABDli aktris Bankhead, bir çeşit 'İyi kızlar cennete, kötü kızlar her yere!' demiş. 

9. Seksi aşkın yürümesi için, aşkı da seksin yürümesi için zorlamayın. / Mary McCarthy

Haberin Devamı

Aşk ve seks hakkında 10 komik aforizma

ABD'li yazar ve aktivist Mary McCarthy kısaca 'Hiçbir şeyi zorlamayın' diyor. Aşk, seks, tutku, bağlılık, evlilik ve belki de hayattaki tüm ilişki biçimleri mutlaka size 'dayatıldığı' gibi olmak zorunda değil... Sakin olun ve başınıza gelenlerin tadını çıkarmaya bakın!  

10. Kadınlar seks hakkında erkeklerden daha çok şikayet eder. Sızlanmalarının iki önemli kategorisi vardır: 1) Yeterli değil 2) Çok fazla. / 
Ann Landers
Chicago Sun Times köşe yazarı Ann Landers, aslında seks konusunu kadınların da erkekler kadar çok düşündüğünü açık etmemiş mi? 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!