Okul önlerinde büyük gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Okul önlerinde büyük gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 15:34

Başkent’te yedi ilçedeki okulların çevrelerinde Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde narkotik, asayiş, trafik, foto film ve ilçe emniyet birimlerinden oluşan 58 ekip ve 131 personelle denetime başladı.

Haberin Devamı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde 81 ilde okul çevrelerinde eş zamanlı olarak “Çocukların korunmasına yönelik denetim uygulaması” başlatıldı. Uygulamalar kapsamında Ankara’nın Çankaya, Keçiören, Altındağ, Yenimahalle, Mamak, Sincan ve Etimesgut ilçelerinde, Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde, narkotik, asayiş, trafik, foto film ve ilçe emniyet birimlerinden oluşan 58 ekip ve 131 personelle denetimler yapılıyor. 

İNTERNET KAFELER KONTROL EDİLİYOR

Polis ekiplerince, çocukların huzur ve güven ortamında eğitimlerini sürdürmeleri amacıyla, çevresinde risk unsuru bulunduğu tespit edilen okulların yakınındaki şüpheli şahıs ve araçlar, parklar, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satılan yerler, kahvehaneler, internet kafeler ve oyun salonları kontrol ediliyor.
Polisin denetimlerine yoğun ilgi gösteren öğrenciler ve vatandaşlar uygulamaların sıklaştırılması dileğinde bulunurken, öğrenciler uygulamalara katılan Yunus ekipleri ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!