Bayern Münih'e Schalke freni

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münihe Schalke freni
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2017 11:35

Bayern Münih, evinde öne geçtiği maçta Schalke ile 1-1 berabere kaldı. Puanını 46 yapan liderin 7 maçlık galibiyet serisi bitti

Haberin Devamı

BUNDESLIGA'da 19. hafta maçlarında sevinen evsahibi takımlar oldu. İlk yedi maçın altısında evsahibi takımlar galip geldi. Bir tek Bayern Münih sahasında puan kaybetti. Lider Bayern Münih sahasında Schalke ile 1-1 berabere kalarak iki puan yitirdi. Bu Bayern Münih'in sahasındaki üçüncü beraberliği oldu. Bayern Münih dışında oynanan diğer altı karşılaşmada ise evsahibi takımlar galip geldi. Ligdeki 7 maçlık galibiyet serisi sona eren Carlo Ancelotti'nin çalıştırdığı Münih ekibi, puanını 46 yaptı.

Bayern Münih seyircisinin önünde bu yılın ilk maçına çıktı. 75 bin taraftarın izlediği karşılaşmada lider erken golü buldu. 9. dakikada Lewandowski takımını 1-0 öne geçirdi. 13. dakikada kazınılan serbest atışı kullanan Naldo skoru eşitledi: 1-1. Bu dakikadan sonra Bayern Münih'in atakları gol getirmeye yetmedi. Bayern Münih 1-1 berabere sona eren karılaşmadan bir puan alabildi. Oyuna 77'de giren Phillip Lahm, Bayern Münih formasıyla 500. maçına çıktı. Son iki hafta maçlarını kaybeden Hertha Berlin, sahasında İngolstadt'ı konuk etti. Evsahibi takım Haraguchi'nin birinci dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Hertha Berlin üç puanı tek golle aldı: 1-0.

Haftanın en önemli maçında Dortmund, lig ikincisi RB Leipzig'i ağırladı. 81 bin 360 biletli seyircinin izlediği maçı Dortmund 1-0 kazandı. Sarı siyahların golünü 35. dakikada Aubameyang attı. Bu sonuçla Dortmund puanını 34'de çıkardı. RB Leipzig 42 puanda kaldı. Hoffenheim, Hamburg, Möncengladbach ve Köln de sahalarında oynadıkları maçları kazandı. Hamburg, Leverkusen'i, Köln de Wolfsburg'u aynı skorla 1-0 yendi. Hoffenheim, Mainz'ı 4-0 yendi. Gollerin üçünü son dokuz dakikada attı. İlk golü 5. dakikada bulan Hoffenheim, ardından 81, 86 ve 90. dakikalarda attığı gollerle dört farklı galibiyeti yakaladı. Freiburg'u sahasında konuk eden Mönchengladbach, maçı 3-0 kazanarak, son iki haftada altı puan almayı başardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!