7’den 70’e iftar sofrası

Güncelleme Tarihi:

7’den 70’e iftar sofrası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2014 01:32

Mamak Belediyesi’nin 7’den 70’e binlerce Mamaklıyı aynı sofrada buluşturduğu mahalle iftarlarının adresi Kusunlar TOKİ ve Boğaziçi mahalleleri oldu.

Haberin Devamı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün ev sahipliğini yaptığı iftara yaklaşık 3 bin kişi katıldı.
Boğaziçi İlköğretim Okulu Bahçesi ve Kusunlar TOKİ İş Merkezi Alanı’nda gerçekleşen mahalle iftarlarında tek tek vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Akgül, “Bu tablo kardeşlik duygularının bir göstergesidir. Çocuklar ve torunlar, birbirini hiç tanımayan komşular bir sofrada buluşuyor. İftarlarımızla gönülden gönüle köprüler kuruyoruz. Bu köprülerin oluşmasında katkısı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Artık geleneksel hale getirdiğimiz bu iftarlarımıza bundan sonraki yıllarda da hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

KUSUNLAR’A ZİRVEKENT MÜJDESİ

Kusunlar TOKİ’nin yeni bir yerleşim yeri, yeni bir mahalle olduğunu belirten Akgül, adının da bundan sonra Zirvekent olduğunun müjdesini verdi. Akgül, Zirvekent Mahallesi sakinlerine üç müjde daha verdi. Mahalleye bir park, bir Sağlık ocağı ve bir de pazar yeri kazandıracaklarını kaydeden Akgül, sağlık ocağının çalışmasını başlattıklarını, parkın da proje çalışmalarının devam ettiğini ve pazar yerinin de park yapılacak yerin bir kısmına dizayn edileceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!