7 ayda 200 katılımcıya projecilik eğitimi

Güncelleme Tarihi:

7 ayda 200 katılımcıya projecilik eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 11:04

7 ayda 200 katılımcıya projecilik eğitimi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü ve Antalya Kent ve Medeniyet Derneği ile ortaklaşa yürütülen 'Birlikten Proje Doğar' projesi kapsamında düzenlenen Proje Döngüsü Yönetimi Eğitiminin ilk periyodu başladı.
İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Süleyman Uysal'ın açılış konuşmasının ardından müdürlük araştırmacıları Sabri Duman, Hakan Şimşek ve Antalya Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu (CEUPA) Sorumlusu Baki Karaçay'ın sunumlarıyla eğitimlere devam edildi. Antalya genelinden farklı STK ve kamu kurum temsilcilerinin katıldığı eğitimlerin bu periyodu 24 Kasım tarihine kadar devam edecek.
Proje kapsamında verilecek Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimleri, öğleden önce ve öğleden sonra grupları ile toplam 14 periyot olarak 30 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecek. Bu süre zarfında STK ve kamu kurumlarından 200'ün üzerinde katılımcıya STK'ların idari ve kurumsal kapasiteleri ile kendi aralarında ve kamu ile işbirliği kapasitelerini artırmak amacıyla eğitimler verilmesi hedefleniyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!