7 Aralık'ta mezuniyet coşkusu

Güncelleme Tarihi:

7 Aralıkta mezuniyet coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 15:01

7 Aralık'ta mezuniyet coşkusu

Haberin Devamı

Songül ALTIAYLIK/ KİLİS, (DHA)- KİLİS'te, 7 Aralık Üniversitesi'nde 2016- 2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi.
Törene; Vali İsmail Çataklı ve eşi Sebahat Çataklı, milletvekilleri Reşit Polat ve Hilmi Dülger, Belediye Başkanı Hasan Kara, Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ve eşi Şehri Karacoşkun, İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreni, üniversiteyi anlatan sinevizyon gösterisiyle devam etti. Ardından Fen Bilimleri alan birincisi Esra İldeniz ve uluslararası öğrenciler adına Sosyal Bilimler Bölümü birincisi Hüseyin Neccar sırayla konuşma yaptı.
Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, göreve başladığı andan itibaren hiç beklemeden icraata başladıklarını belirterek, kısa sürede çok yol kat edildiğini ve bu dinamizmin artarak devam edeceğini söyledi.
Kilis Valisi İsmail Çataklı ise, mezun olan öğrencilere özgür bireyler olmaları gerektiğini ifade ederek, öğrencilere ilerdeki yaşamlarında başarılar diledi.
Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere protokol üyeleri tarafından sırasıyla ödülleri verildi. Ardından üniversite birincisi Hüseyin Neccar, protokol eşliğinde mezuniyet kütüğüne isim levhasını çaktı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından, öğrencilerin havaya kep atıp mezuniyeti kutladı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!