7 Aralık Üniversitesi, Tanıtım Günlerine Katıldı

Güncelleme Tarihi:

7 Aralık Üniversitesi, Tanıtım Günlerine Katıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2015 17:41

KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ, GAZİANTEP’TE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NCE BU YIL İKİNCİSİ DÜZENLENEN “ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ”NE KATILDI.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Gaziantep’te İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce bu yıl ikincisi düzenlenen “Üniversite Tanıtım Günleri”ne katıldı.
Üç gün süren ve Zeugma Mozaik Müzesi Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen üniversite tanıtım günlerine 25 üniversite katıldı. 7 Aralık Üniversitesi tanıtım standını ziyaret eden üniversite adayı öğrenciler, özellikle üniversitede yeni açılan ve mezunlarına iş bulma yönünden avantaj sağlayan bölümler tanıtıldı. Bunun yanında üniversite kampüsündeki sosyal yaşam, barınma ve beslenme olanakları, sosyal kültürel etkinlikler ile Kilis’in ve 7 Aralık Üniversitesi’nin öğrencilere sunduğu avantajlar hakkında üniversite tanıtım görevlileri tarafından bilgiler verildi.
Ayrıca 7 Aralık Üniversitesi’nden mezun bir öğretmenin, öğrencileriyle birlikte tanıtım standına gelerek, mezun olduğu üniversiteyi öğrencilerine bizzat anlattı. Gaziantep ve ilçelerindeki liselerin yoğun ilgi gösterdiği etkin etkinlikte öğrenciler için üniversite tercihleri, tercih sıralamaları, meslek ve bölüm tanıtımları ile deneyim paylaşımlarından oluşan söyleşiler de gerçekleştirildi. Tanıtım günleri protokolün katılımıyla düzenlenen belge takdim töreni ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!