7 Aralık Üniversitesi Mersin Meyotag’ta Tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

7 Aralık Üniversitesi Mersin Meyotag’ta Tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2015 11:02

KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ MERSİN'DE DÜZENLENEN MEYOTAG'A (MERSİN YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ) KATILDI. BÜYÜKŞEHİR KONGRE VE SERGİ SARAYI'NDA GERÇEKLEŞTİRİLEN VE ÜÇ GÜN SÜREN ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİNE, TOPLAM 25 ÜNİVERSİTE KATILDI.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Mersin’de düzenlenen MEYOTAG’a (Mersin Yükseköğretim Tanıtım Günleri) katıldı. Büyükşehir Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen ve üç gün süren üniversite tanıtım günlerine, toplam 25 üniversite katıldı.
Organizasyonda üniversiteler, stantları gezen öğrencilere tanıtım görevlileri aracılığıyla üniversiteyi tanıtıcı ve bilgilendirici dokümanlar verdiler. Ayrıca kongre merkezinde öğrencilere yönelik söyleşiler, meslek ve bölüm tanıtımları, konferanslar ve deneyim paylaşımları da gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği 7 Aralık Üniversitesi tanıtım stantını, Mersin’de yaşayan Kilislilerin oluşturduğu Kilis Kültür Derneği Mersin Şubesi yönetim kurulu üyeleriyle, Mersin’de yaşayan bazı Kilisli işadamları da ziyaret etti. Üniversiteler tanıtım günleri, üniversite temsilcilerine katılım belgelerinin verilmesiyle sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!