64. Hükümet üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

64. Hükümet üyeleri Anıtkabiri ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2015 16:23

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 64'üncü Hükümet üyeleriyle beraber Anıtkabir'i ziyaret etti. Davutoğlu ve hükümet üyeleri, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesini ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu, başbakan yardımcıları ve bakanlar daha sonra mozoleye çıkan merdivenin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Misak-ı Milli Kulesi'ni ziyaret eden heyet, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Başbakan Davutoğlu, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladıktan sonra şöyle konuştu:

64. Hükümet üyeleri Anıtkabiri ziyaret etti



"Cumhuriyetimizin kurucusu büyük komutan, Türkiye Cumhuriyeti 64'üncü Hükümeti görevine başlamış bulunmaktadır. Cumhuriyetimizi evrensel değerler doğrultusunda korumaya ve yüceltmeye, hükümet üyelerimizle birlikte devam edecek, her kayıt ve şartta milletimizden aldığımız kutlu emanete layık olmanın şuuru içinde hareket edeceğiz. Ana hedefimiz halkı barış içinde yaşayan, huzurlu, müreffeh, itibarlı bir Türkiye idealidir.

64. Hükümet üyeleri Anıtkabiri ziyaret etti



Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizi kardeşlik ruhu, birlik ve bütünlük anlayışı çerçevesinde geleceğe taşımanın, demokrasimizi ve hukukumuzu daha ileri seviyelere ulaştırmanın kararlılığı içindeyiz. Demokrasimizi her alanda ilerletme istikametindeki çabalarımız, bütün vatandaşlarımızın onurlu insanlar olarak yaşamalarını temin edecek, sosyal devlet politikalarıyla tekemmül ettirilecektir.

64. Hükümet üyeleri Anıtkabiri ziyaret etti



Bu yoldaki kararlılığımız milletten almış olduğumuz güç ve öz güvenle bir kez daha pekişmiş olup, ülkemizi 21'inci asrın güçlü ve lider ülkelerinden biri yapmaya yönelik mücadelemizi aynı şuur ve hassasiyetle sürdürmeyi kendimize bir borç biliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 64'üncü Hükümet'i adına minnet ve şükranla arz ederim"

BAKMADAN GEÇME!