63 yıldır böyleler

Güncelleme Tarihi:

63 yıldır böyleler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2014 11:39

Onlar dünyanın en yaşlı yapışık ikizleri. Tam 63 senedir karın bölgelerinden birbirlerine bağlı yaşıyorlar. Ronnie ve Donnie Galyon ismindeki ikizler 28 Ekim'de 63'üncü yaş günlerini kutladılar.

Haberin Devamı

63 yıldır böyleler
Böylece 1877 yılında doğan ve 63 yaşında hayatlarını kaybeden İtalyan, Giacomo ve Giovanni Battista Tocci kardeşleri geçmiş oldular. Küçük erkek kardeşleri Jim ile birlikte Ohio'da yaşayan kardeşler, kendileri için özel yapılmış akülü arabalarıyla dışarı çıkıyorlar. Guinness Rekorlar Kitabı'na giren ikizler sertifikalarını bekliyor.

İKİ YIL AYRILMALARI TARTIŞILDI

Sürekli yüzyüze olan ikizlerin 4 kolu, 4 bacağı var. Ayrıca iki kalp ve iki mideye de sahip olan Galyon kardeşler rektum ve penisi paylaşıyorlar. Doğduklarında sağlıklı olmalarına rağmen iki yıl boyunca hastanede yatan ikizleri doktorlar bu süre boyunca ayırmaya çalıştı. Ancak uzmanlar en sonunda onların birlikte kalmalarının en iyi olacağına karar verdi.

Haberin Devamı

Bir dönem sirklerde çalışan kardeşler "rock star" gibi olduklarını söylüyor. 1991 yılında 39 yaşındayken emekli olan kardeşlerin ayrılması durumunda birinin ölebileceğini söyleyen doktorlar ailenin çocuklarından birini kaybetmek istemedikleri için böyle karar verince ameliyattan vazgeçildi.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!