60 yaşındaki doktora 15'inci doğum günü sürprizi

Güncelleme Tarihi:

60 yaşındaki doktora 15inci doğum günü sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 15:30

- Manisa’da 29 Şubat doğumlu 60 yaşındaki doktor Mehmet Sel'in doğum günü, hastane yönetimi tarafından sürpriz şekilde kutlandı- Sel: - "Çok duygulandım. İş hayatımda ilk defa böyle bir sürprizle doğum günümü kutladım, hatırlanmak ve değer görmek güzel bir şey"

Haberin Devamı

MANİSA (AA) - Turgutlu Devlet Hastanesinde görevli Nöroloji Uzmanı Dr. Mehmet Sel, 60 yaşında 15'inci doğum gününü kutladı.

29 Şubat 1956 doğumlu olan ve 4 yılda bir doğum gününü zamanında kutlayabilen doktor Sel'e, Başhekim Op. Dr. Sabri Taşçıoğlu ve hastane personeli tarafından hastanede sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Sürpriz doğum gününe çok sevinen evli ve 2 çocuk sahibi Sel, doğum tarihinin 29 Şubat'a rastlaması nedeniyle çok fazla kutlama yapmadığını belirterek, "60 yaşındayım ama 29 Şubat’ın 4 yılda bir gelmesi nedeniyle doğum günümü 15 kere kutlayabildim" diye konuştu.

Yapılan sürpriz doğum günü kutlaması karşısında duygulandığını ifade eden Sel, "Benim doğum günüm her yıl olmadığı için zor hatırlanan bir gün. İş hayatımda ilk defa böyle bir sürpriz ile doğum günümü kutladım, hatırlanmak ve değer görmek güzel bir şey. Bugünümü hatırlayan hastane yönetimimize ve emek sarf eden herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Organizasyonu tertipleyen Hastane Başhekimi Op. Dr. Sabri Taşçıoğlu ise "Doktorumuzun her yıl hatırlanma gibi şansının olmadığı bir doğum gününü unutmamız mümkün değildi. 4 yılda bir yaşadığı mutluluğuna ortak olmak istedik. Kendisine uzun ömürler diliyorum ve 4 yıl sonraki 29 Şubat tarihinde 64'üncü yaş gününü de beraber kutlamayı Allah bizlere nasip etsin" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!