‘6 ödül güvenin göstergesi’

Güncelleme Tarihi:

‘6 ödül güvenin göstergesi’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2015 15:14

Ankara merkezli YDA Group, bu yıl 2’ncisi düzenlenen ‘Bonds&Loans Türkiye’ ödül töreninde, 6 kategoride birden ödül aldı.

Haberin Devamı

İstanbul’daki Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen ödül törenine, Türkiye’nin bankacılık ve finans sektörünü temsilen 230’dan fazla davetli katıldı. Etkinliğin organizatörü Küresel Finans Konferansları Yönetici Direktörü Aveen Prasad, “Bu yılki ödüllere 100’den fazla anlaşma başvurdu. 13 ülkeden 3 bin kişi oy kullanarak, Türkiye’nin sermaye piyasalarının gelişimine olan küresel ilgiyi göstermiş oldu” dedi. 

ÜLKE AÇISINDAN ÖNEM TAŞIYOR

Dev yatırım yapan firmaların katıldığı ödül töreninden 6 ödülle dönen YDA Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan şunları söyledi:
“Sermaye piyasalarındaki 200 milyonluk liralık başarılı tahvil ihracımızda, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın (EBRD) ilk kez bir reel sektör ihracına katılarak ihracın yüzde 20’sini tek başına alması sadece bizim için değil, ülkemize duyulan güvenin göstergesi olması açısından da büyük önem taşıyor.”

Haberin Devamı

KATEGORİLER İSE ŞÖYLE

* 200 milyon liralık tahvil ihracı ile ‘Yılın Yerel Tahvil Bono İhracı’ birincilik ödülü
* Dalaman Havalimanı projesi ile ‘Yılın Ulaşım Finansmanı Anlaşması’ birincilik ödülü ve ‘Yılın Sendikasyon Kredisi’ ikincilik ödülü
* Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Projesi ile ‘Yılın Proje Finansmanı’ , ‘Yılın Sendikasyon Kredisi Anlaşması’, ‘Yılın Yapılandırılmış Finansmanı’ üçüncülük ödülleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!