570 bin euro'luk gol

Güncelleme Tarihi:

570 bin euroluk gol
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2012 00:49

Bu sezon kadroya giremeyen ve formaya hasret kalan Çek golcüye 570 bin, diğer oyunculara da toplam 7.8 milyon Euro’luk ödeme yapıldı. Bütün futbolcuların alacakları sıfırlandı.

Haberin Devamı

GALATASARAY yönetimi Orduspor ve Braga maçları öncesi futbolculara para dopingi yaptı... Süper Lig’in yanı sıra uzun yıllar sonra boy gösterdiği Şampiyonlar Ligi arenasında da başarı hedefleyen sarı kırmızılı yönetim kritik 90 dakikaları dikkate alarak oyuncuların yüzlerini güldürdü.

Ordu deplasmanından galibiyetle dönüp Braga maçı arefesinde moral depolama amacında olan Galatasaray’da oyunculara dün Euro aşısı yapıldı.
Ancak paralanan oyuncular arasında biri vardı ki çok dikkat çekiciydi...

Oyuncuların alacakları sıfırlandı

ÖNCEKİ akşam hayli yoğun bir mesai geçiren Başkan Ünal Aysal ve Futbol Komitesi çalışanları, sarı kırmızılı futbolcuların 31 Eylül tarihine kadar olan bütün transfer taksitleri ve maç başı ücretlerini hesaplarına yatırdı. Oyuncuların tüm alacaklarını sıfırlayan yönetim toplam 7.8 milyon Euro’luk ödeme yaptı. Tek kuruş alacağı kalmayan futbolcular da zorlu iki karşılaşma öncesi bu durum karşısında bir hayli keyiflendi.

Haberin Devamı

Bu sezon topa dahi vurmayan ve maç kadrolarına Fatih Terim tarafından alınmayan Milan Baros da bu futbolcu grubuna dahildi.

Paralar 24 saat içinde hesaba yatıyor

YEŞİL sahalara ve formaya hasret kalan Çek golcünün de alacakları sıfırlandı. Galatasaray’dan 2.7 milyon Euro garanti para alan Baros’a 570 bin Euro’luk ödeme yapıldığı öğrenildi. Geçmiş yılların aksine futbolcuların ödemelerini düzenli olarak hesaplarına yatıran yönetim, takımı başarıya teşvik etme adına elinden geleni fazlasıyla yaptı. Yöneticiler, oyuncular galibiyet primlerini bekletmeden kazandıkları maçın ardından 24 saat içinde hesaplarına yatırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!