53 üniversite Antalya'da kendini tanıtacak

Güncelleme Tarihi:

53 üniversite Antalyada kendini tanıtacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2018 11:58

53 üniversite Antalya'da kendini tanıtacak

Haberin Devamı

 

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da düzenlenecek 18'inci Üniversite Tanıtım ve Eğitim Fuarı, 5 Nisan'da başlayacak.
Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş'nin Kaleiçi Rotary ile düzenleyeceği Yüksek Öğretim ve Tanıtım Günleri (YÖTGEF) 5-7 Nisan tarihleri arasında Cam Piramit Sabancı Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 53 üniversitenin katılacağı tanıtım günlerinde akademi dünyası, öğrencilere kendilerini tanıtma imkanı bulacak.
YÖTGEF komite üyesi Ahmet Tankut, lise öğrencilerinin fuarda üniversitelerin akademik programları ve yaşam ortamları, gelecek vadeden meslekler, sınav sistemleri hakkında bilgi alabileceklerini söyledi.
KATILIM ÜCRETSİZ
Akademisyenlerin meslek ve eğitim konularında konferanslar düzenleyeceğini belirten Tankut, nano teknoloji, tıp ve mühendislik, sınava hazırlanma ve seçim kararları, burs gibi konuların konferanslarda işleneceğini dile getirdi. Tankut, "Öğrenciler üniversitelerle ilgili her türlü bilgiyi birebir kurum temsilcileri, öğrencileri ve hocalarıyla görüşerek alabilecek. Katılımın ücretsiz olduğu fuar 3 gün boyunca 10.00 ile 17.30 saatleri arasında açık olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!