500 bin YTL’lik ‘namus’ davası

Güncelleme Tarihi:

500 bin YTL’lik ‘namus’ davası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2008 00:00

Demet Akalın’la İbrahim Tatlıses arasındaki söz düellosu yargıya taşınıyor.

Haberin Devamı

DEMET AKALIN FOTOĞRAFLARI

İbrahim Tatlıses’e “Nasıl binici olduğumu iyi bilir” sözleri nedeniyle tazminat davası açmaya hazırlanan Demet Akalın ”Bu çirkin laf yüzünden tansiyon hastası oldum” dedi.

Demet Akalın espri olarak söylediği “İbo’nun uçağı leş gibi kokuyor” sözleri yüzünden İbrahim Tatlıses ile ciddi bir kavgaya tutuştu. Tatlıses’in bu sözlere karşılık “Ben leş uçağa binmem. Demet benim nasıl binici olduğumu iyi bilir” cevabı, Akalın’ı sinirlendirdi. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Akalın sorulamızı cevaplandırdı.

* İbrahim Tatlıses’in bu cevabını duyduğunuzda ne hissetiniz?

Tatlıses bu açıklamayı yapmadan önce menajerimi aramış. “Benden özür dilesin yoksa ona sallayacağım” demiş. Bu kadarını da beklemiyordum. Ayıp denen bir şey var. Hak, hukuk var. Her zaman büyük İbrahim Tatlıses diyoruz ama bunun neresi büyüklük? Cuma günü beni Alişan aradı. Ona da muhabirler söylemiş. O günden bu yana doktor kontrolündeydim. Bu yaşıma kadar tansiyon bilmezdim, tansiyon hastası oldum. İlaç kullanmaya başladım.

Haberin Devamı

* Tatlıses’in “Binici” sözüyle de sizin sanki daha önce birlikte olduğunuz iması çıkartılıyor...

Hiçbir şey demiyorum. Bu sözlere ne diyebilirim?

* Sizin yıllar önce birlikte olduğunuz hep bir şehir efsanesi olarak konuşulurdu.

Şehir efsanesi, o efsane, bu efsane. Onunki söylenecek laf değil. Herkesin erkek arkadaşı, kocası, sevgilisi var. Ayrıca bunu sadece bana da yapmıyor. Hülya Avşar için de ’Elim ayağım titriyor’ demişti. Hülya da ’Gitsin Amerika’ya kafasını dinlesin’ yanıtını vermişti. Tatlıses bazen olmayacak şeyler söylüyor.

* Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Benimle uğraşacağına Nihat Doğan ona güzel şeyler söylüyor, Cengiz İmren söylüyor. Onlara cevap versin. Bana mı gücü yetiyor?

Yüksek tazminat davası düşünüyoruz..

* 100 bin YTL’lik tazminat davası açacağınızı duyduk. Doğru mu?

Ne 100 bini? Mehmet Ali Erbil bile bana 300 bin YTL’lik dava açtı. Benim isteyeceğim rakam bundan da yüksek olacak.

Avukatlarımla pazartesi günü biraraya geleceğim. Tazminat rakamı fazla olursa harç masrafı da o kadar yüksek oluyor. Harç parası 50 bin mi, 100 bin mi ne tutacaksa onu da vereceğim. Nasıl olsa davayı kesin kazanırım. Bir insan bir insana böyle bir şey söylemez.

Haberin Devamı

 Demet Akalın’ın, İbrahim Tatlıses’e “binici” sözündeki imadan dolayı 500 bin YTL’lik tazminat davası açacağı öğrenildi. (vatan)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!