50 yıllık evli çiftler bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

50 yıllık evli çiftler bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 14:53

50 yıllık evli çiftler bir araya geldi

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Valisi Salih Işık ve eşi Saadet Işık ‘Aile’ haftası sebebiyle evlilikte 50’nci yılını dolduran çiftler için düzenlenen programda bir araya geldi.

Amasya Valiliği ve Belediye Başkanlığı tarafından Aile haftasında sebebiyle evlilikte 50’nci yılını dolduran çiftler için Pirler Parkı’nda program düzenlendi. Düzenlenen programında konuşan Belediye Başkanı Cafer Özdemir, “Sizlerle bu yemekte beraber olmak, hayatta yaşadığınız anıları dinlemek benim için son derce mutluluk vericidir” dedi.

 

Aileleri çınar ağacına benzeten Amasya Valisi Salih Işık ise, "Aile Haftası münasebetiyle burada bir araya geldik. Ben yeni evlenmiş çiftleri toprağa dikilmiş bir fidan gibi görüyorum. Her toprağa giren fidan zamanla ağaç olur. Netice olarak meyve verir, meyveler o ağacın çocuklarıdır. Sizler bu anlamda 50 yılı aşmış birer çınarsınız” diye konuştu.

Evlilikte 50’nci yılını tamamlayan çiftler adına konuşan Burhan Özbakır ise herkese teşekkür etti. Program Vali Işık ve diğer protokol üyeleri tarafından evlilikte 50'nci yılını tamamlamış çiftlere çeşitli hediyeler ve çiçek verimesiye sona erdi

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!