"50. Yıl Otokar Bodrum Golf Cup"

Güncelleme Tarihi:

50. Yıl Otokar Bodrum Golf Cup
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2013 10:07

50. yılını kutlayan Otokar'ın sponsorluğunda düzenlenen turnuvaya siyaset ve iş dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Haberin Devamı

Turnuva 50. yılını kutlayan Otokar'ın sponsorluğunda gerçekleştirildi. Ortkent-Yahşi beldesindeki Bodrum Golf ve Tenis Kulübü'nde düzenlenen turnuvaya, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Otokar ortaklarından Halil Ünver, eski bakanlardan Fikret Ünlü, Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Önen ve Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç'ün de olduğu çok sayıda kişi katıldı.

Turnuvada erkekler iki, bayanlar ise bir kategoride mücadele etti. 50 oyuncunun yer aldığı turnuvada gross kategori birincileri ile pin'e en yakın vuruş ve en uzun vuruş yapan oyunculara ödülleri verildi. Kazananlara ödüllerini Rahmi Koç, Kudret Önen, Halil Ünver, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon verdi.

Görgüç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Otokar'ın kurucusu merhum İzzet Ünver'in Bodrumlu olması sebebiyle turnuvayı burada düzenlediklerini, turnuvanın kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi.

1963 yılında Türkiye'nin ilk otobüsünü ürettiklerini ifade eden Görgüç, "Şirketimiz Koç topluluğu bünyesine katılması ile büyüme ivmesini artırdı ve bugün Türkiye'nin milli tankını tasarlar duruma geldi. Bu yıl, ülkemizin sanayileşme döneminin ender tanıklarından biri olan Otokar'ın 50. yaşının heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük bir mutlulukla belirtmeliyim ki, yerli sermayeli bir şirket olarak, 50 yıldır kendi markamız ile Türkiye'nin ilklerine imza atıyor, dünya yollarında milyonlarca yolcu taşıyoruz" diye konuştu.

Bodrum'un golf alanında yaz ve kış turizminin önemli bir merkezi olmasını dileyen Görgüç, katılımcılara teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!