50 Metrelik Yol Çalışması Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

50 Metrelik Yol Çalışması Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 10:46

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI İLE PURSAKLAR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN İLÇEDEKİ 30 VE 50 METRELİK ALTERNATİF YOL ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçedeki 30 ve 50 metrelik alternatif yol çalışması devam ediyor.
Pursaklar’ı Saray’a bağlayan ve Pursaklar Devlet Hastanesi’nin yakınından geçecek olan 50 metrelik alternatif yol çalışmalarını sürdüren ekipler, kilometrelerce kazı yaparak önemli mesafe kat etti. Ayrıca Pursaklar’ı protokol yoluna bağlayacak olan ‘30 metrelik 1’ ve ‘30 metrelik 2’ diye adlandırılan yol çalışması da devem ediyor. İş makinalarıyla gece gündüz çalışan ekipler, yaklaşık 8 kilometre uzunluğundaki 50 metrelik yol çalışmasını kısa sürede tamamlamayı planlıyor. Yeni yol yapımı ve hastane inşaatı zemin çalışmasıyla bölgede ciddi bir hareketlilik başladı. Mahalle sakinleri yapılan çalışmaların ilçeye ve bulundukları mahalleye büyük değer katacağını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!