5 yıldızlı otelde kaydırak faciası

Güncelleme Tarihi:

5 yıldızlı otelde kaydırak faciası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2016 11:47

Antalya’da kaldığı 5 yıldızlı otelin kaydıraklı havuzunu kullanan 8 yaşındaki Lara Şahin’in serçe parmağı koptu. Yaşananları Hürriyet muhabirine anlatan baba Yasin Şahin (41), “Kaydırağın yüzeyinde bozulma, kırılma varmış. Bu nedenle kaydırak kızımın parmağını jilet gibi kesip koparmış. Hekim olduğum için olaya hızlı müdahale ettim ama kızımın parmağını kurtaramadık” dedi.   

Haberin Devamı

ANTALYA’nın Manavgat İlçesi’ndeki 5 yıldızlı bir otele yerleşen Şahin ailesinin tatili kabusa döndü. Eşi ve 3 çocuğu ile 3 gün önce otele giriş yapan pratisyen hekim Yasin Şahin (41), eşyalarını odasına yerleştirdikten hemen sonra 8 yaşındaki kızı Lara Şahin, eşi ve diğer çocukları ile otelin havuzuna indi. Kızını çocuklar için özel olarak ayrılan kaydıraklı havuza bırakan Yasin Şahin, kendisi ise yetişkinlere ayrılan havuza girdi.

SERÇE PARMAĞI KOPMUŞ

Bir süre sonra kızının çığlıkları ile irkilen Şahin, çocuk havuzuna koştuğunda korkunç bir manzara ile karşılaştı. Çocuğunu kanlar içinde bulduğunu anlatan Şahin, “Kızımın eli, yüzü kanlar içindeydi. Hemen kendisine doğru koşup vücudundaki yaralanmayı tespit etmeye çalıştım. Sağ eline baktığımda serçe parmağının olmadığını gördüm. Hemen ilk müdahaleyi yapıp kopan parmağı aramaya başladım” diye konuştu. 

Haberin Devamı

‘ŞİKAYETÇİ OLDUM’

Bir süre parmağı aradığını ancak başarılı olamadığını söyleyen Şahin, “Kızım parmağının düştüğü yeri kendisi gösterdi. Hemen parmağı muhafaza altına aldık. Daha sonra yaptığım incelemede kaydırağın yüzeyinde bozulma, kırılma olduğunu tespit ettim. Bu nedenle kaydırak kızımın parmağını jilet gibi kesip koparmış. Hemen jandarmayı çağırıp otel yönetiminden şikayetçi oldum. Kızımın parmağı yerine dikildi ancak vücut parmağı kabul etmedi” dedi.

‘KAYDIRAKLARDAN UZAK DURUN’

Kızının ikinci kez ameliyata alındığını anlatan Şahin, şöyle dedi: “Bu kadar olumsuzluğa rağmen sükûnetimi kaybetmemeye çalıştım. Ancak otel yönetimi değer müşterileri etkilememden korkup beni otelden çıkarmaya kalktı. Kızımın parmağı kopmuş ve gördüğüm muameleye bakın! Bir hekim olarak, bir baba olarak bu olayın asla peşini bırakmayacağım. Adalet sorumlulara cezasını mutlaka verecektir. Ailelere tek tavsiyem havuz kaydıraklarından çocuklarını uzak tutsunlar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!