5 yeni film vizyonda!

Güncelleme Tarihi:

5 yeni film vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 11:08

Şubat ayının ilk vizyon haftasında 3'ü yerli toplamda 5 yeni film gösterime giriyor. 6 dalda Oscar adaylığı bulunan Carol, Donnie Yen ve Mike Tyson'ın başrolde olduğu Ip Man 3, yetişkinler için beklenen animasyon Kötü Kedi Şerafettin, komedi tutkunlarını selamlayan Hep Yek ve Temel ile Dursun İstanbul'da bu haftanın vizyona giren yeni filmleri.

Haberin Devamı

Şubat ayı sinemaseverler için bir nevi Oscar habercisi. Geçtiğimiz hafta bir çok dalda Oscar'a aday olan Spotlight vizyona girmişti. Büyük törene yaklaştığımız bu günlerde Oscar'a aday filmler ülkemiz sinema salonlarına uğruyor. Bu hafta Cate Blanchett, Rooney Mara ve Jake Lacy'nin başrolde olduğu Carol vizyona giren filmler arasında. Gösterim tarihi yaklaşmadan önce fragmanları ve görselleri ile aksiyon tutkunlarını heyecanlandıran Donnie Yen ve Mike Tyson'lı Ip Man 3 bu hafta vizyona giren filmlerden biri. Bu hafta vizyona giren üç yerli film ise Uğur Yücel, Okan Yalabık, Ayşen Gruda gibi isimlerin seslendirdiği Kötü Kedi Şerafettin; Gürkan Uygun, Fırat Tanış, Ulaş Torun ve Tuna Orhan'ın yer aldığı Hep Yek ve Wilma Elles, Yakup Yavru, Alay Cihan'ın yer aldığı komedi Temel ile Dursun İstanbul'da oluyor.

Haberin Devamı

KÖTÜ KEDİ ŞERAFETTİN

5 yeni film vizyonda

Çizgi roman tutkunlarının karşısında bu sefer yerli çizgi roman uyarlaması var. Karikatürist Bülent Üstün'ün kaleminden çıkan Kötü Kedi Şerafettin çizgi romanı, çizerin 1996 yılında kaybettiği kedisinden ilham alarak ortaya çıkardığı bir karakter. "İnsan mıyız ulan biz" sloganıyla hem yetişkinlere hem de gençlere yönelik bir animasyon olan Kötü Kedi Şerafettin'in seslendirme kadrosunda Uğur Yücel, Demet Evgar, Okan Yalabık, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan ve Ayşen Gruda yer alıyor.

CAROL

5 yeni film vizyonda

28 Kasım'da düzenlenecek olan Oscar ödül törenlerine 6 dalda adaylığı bulunan Carol bu hafta vizyona giren filmler arasında. Göklerin Hakimi ve Blue Jasmine filmlerindeki üstün performansıyla küçük Oscar ödülünü kazanan Cate Blanchett ve Ejderha Dövmeli Kız filminde hafızalarda yer eden Rooney Mara filmin başrollerini üstleniyor. Patricia Highsmith'in The Price of Salt adlı romanından uyarlanan film, iki farklı kökene sahip olan kadının tutkulu aşkını anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Todd Haynes otururken senaryo Phyllis Nagy tarafından yazılıyor.

IP MAN 3

Haberin Devamı

5 yeni film vizyonda

Wing Chun dövüş sanatını dünyaya tanıtan Yip Man'ın hayatına odaklanan Ip Man serisinin üçüncüsü bu hafta ülkemiz sinema salonlarına uğrayan filmlerden. İlk iki filmde dövüş sahneleri ve oyuncu performansları aksiyon tutkunlarının dikkatini çekmiş üçüncü film için bekleyiş başlamıştı. Donnie Yen ve Mike Tyson karşı karşıya geleceği Ip Man 3'te 1973 senesinde hayata veda eden Bruce Lee'de filmde görünecek. Oyuncu kadrosunda Jin Zhang, Lynn Hung, Meng Lo, Max Zhang ve Karena Ng gibi isimlerin yer aldığı Ip Man 3'ün yönetmenliğini Wilson Yip üstleniyor.

HEP YEK

5 yeni film vizyonda

Haberin Devamı

Haftanın yerli komedilerinden olan Hep Yek, Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmenliğinde çekildi. Kadrosunda Gürkan Uygun, Fırat Tanış, Gökhan Yıkılkan, Ulaş Torun, Denise Capezza, Tuna Orhan gibi isimlerin yer aldığı film, Gürkan ve Altan isimli bela paratoneri iki kafadarın hayatlarının en zor 48 saatine odaklanıyor.

TEMEL İLE DURSUN İSTANBUL'DA

5 yeni film vizyonda

Oyuncu kadrosunda Wilma Elles, Alay Cihan, Metin Yıldırım, Hülya Polat, Tahsin Taşkın, Yakup Yavru gibi isimlerin yer aldığı Temel ile Dursun İstanbul'da bu haftanın diğer yerli komedisi. İhsan Taş tarafından yazılıp yönetilen film, Dursun ve Temel'in İstanbul'da başlarına gelen eğlence dolu olayları anlatıyor.

Haberin Devamı

5 yeni film vizyonda
 tarafından hazırlanmıştır. 

BAKMADAN GEÇME!