5 yaşındaki Eylül'den korkunç haber!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 12:30

Yalova'nın Çınarcık İlçesine bağlı Koru Beldesinde dün sokakta oynarken kaybolan 6 yaşındaki Eylül U.'nun cesedi, bavul içinde bulundu. Eylül’ü kaçırıp boğarak öldürdükten sonra bavula koyarak terk edilmiş bir binaya bırakan, madde bağımlısı olduğu iddia edilen katil zanlısı 25 yaşındaki Murat Şahin A. yakalandı. Küçük kızı katleden zanlının ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Zanlının arama çalışmalarına katıldığı, şüpheli tavırları üzerine gözaltına alındığı belirtiliyor. İHA'nın haberine göre ise zanlının küçük çocuğa tecavüz edip öldürdüğü şüphesi araştırılıyor. Kesin sonuç otopside ortaya çıktı.

Çınarcık ilçesi Koru Beldesi Atakent Mahallesinde minik Eylül dün annesinin komşuya gitmesinin ardından evden çıktı. Bir süre sonra eve dönen anne Eylül’ü evde bulamadı. Akşam saatlerine kadar Eylül eve dönmeyince kamyon şoförü N.U. jandarmaya kızının kayıp olduğunu bildirip bulunmasını istedi.

Jandarmanın başlattığı araştırmada Eylül U.’nun son olarak akşam saatlerinde Atakent Mahallesinde bir futbol sahasında görüldüğü belirlendi. Bunun üzerine jandarma ile AFAD ekipleri mahalle sakinleriyle birlikte bölgede arama başlattı. Sabaha kadar sürün aramalardan sonuç alınamadı. Bu sabah ekipler, bölgedeki terk edilmiş binaları didik didik aramaya başladı. Eylül’ün cesedi, evine yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki terk edilmiş binanın bodrumunda bavul içinde bulundu.

5 yaşındaki Eylülden korkunç haber

Yapılan ilk incelemede boğularak öldürülen Eylül’ün tecavüze uğramış olabileceği ihtimali bulunduğu tespit edildi. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından minik Eylül’ün cesedi, Çınarcık Devlet Hastanesinde yapılan ilk otopsinin ardından kesin ölüm nedeninin saptanması için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Katilin bulunması için harekete geçen güvenlik güçleri çok sayıda kişinin bilgisine başvurdu. Görgü tanıkları dün öğleden sonra bisikletle bavul taşıyan bir kişinin eşkalini verince, jandarma bu eşkale uyan kişileri araştırdı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen Murat Şahin A., cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. İşsiz olan ve dün mahalleliyle birlikte Eylül’ü arama çalışmalarına katıldığı ortaya çıkan Murat Şahin A.’nın suçunu itiraf ettiği belirtildi. Bu arada Eylül'ün ailesi ile yakınları aynı mahallede bulunan Murat Şahin A.nın ailesinin oturduğu eve saldırmak istedi. Geniş güvenlik önlemi alan jardarma öfkeli kalabalığı güçlükle engelledi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 İHA'nın haberine göre zanlının küçük çocuğa tecavüz ettiği şüphesi de araştırılıyor. Kesin sonuç otopside ortaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!