5.Uluslararası Antakya Film Festivali ertelendi

Güncelleme Tarihi:

5.Uluslararası Antakya Film Festivali ertelendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 13:06

5.Uluslararası Antakya Film Festivali ertelendi

Haberin Devamı

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA) - ANSAM Kültür Derneği tarafından 5.Uluslararası Antakya Film Festivali'nin ertelendiği açıklandı.
Fotofilm Sanat Merkezi tarafından düzenlenen, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir, Samandağ Belediyesi ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklenen 5.Uluslararası Antakya Film Festivali yeni tarihine hazırlanıyor.
Ansam Kültür Derneği tarafından yapılan açıklama ile festival tarihinin ertelendiği duyuruldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ansam Kültür Derneği Başkanı ve Festival Direktörü Mehmet Oflazoğlu; "Antakya kamuoyunun da yakından bildiği gibi, yaptığımız geniş katılımlı istişare toplantımızda festivalin kasım ayının ortalarında yapılabileceği kararlaştırılmıştı. Ancak hazırlıkların yetişemeyecek olması dolayısıyla festival tarihimiz aralık ayının ilk çeyreğine çekilmiş oldu. Bu sene ve bundan sonraki senelerde festivalimiz aralık ayında gerçekleşecektir. Bu sene festival tarihimiz 6-12 Aralık 2017 olarak revize edilmiştir. Hazırlık çalışmalarımız da çalışma gurubumuz tarafından bu tarihlere göre gözden geçirilmektedir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!