5 takım peşimden koşuyor

Güncelleme Tarihi:

5 takım peşimden koşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2013 01:00

Beşiktaş’ın başarılı sağ beki Alman Roberto Hilbert, “Yönetim benimle devam etmek istemiyorsa açıkça söylesin. Sezon sonu beni isteyen beş kulüp var” dedi.

Haberin Devamı

SİYAH beyazlı takımın sağ beki Roberto Hilbert, kendisi ile yeni sözleşme imzalama konusunda görüşme yapılmamasına üzüldüğünü ve beş takımın kendisini istediğini söyledi. Sezon başından bu yana teknik ekibin sistemi doğrultusunda çalıştığını vurgulayan Alman futbolcu, Beşiktaş’ta çok güzel günler geçirdiğini vurguladı. Hilbert, “Yönetim ve teknik ekibin düşüncelerini söylemeleri halinde ben de gelecek yıl için plan ve programımı hazırlarım. Sezon bitiminde Almanya ve Türkiye’den menajerim 5 takımın talip olduğunu belirtti. Beşiktaş yönetiminden haber beklediğimi belirterek beklemesini söyledim” dedi.

‘ZORLA OYNAMAYA DEVAM EDECEK DEĞİLİM’

 Profesyonel yaşamda her şeyin olduğunun altını çizen başarlı sağbek, “Teknik ekip ve yönetim eğer beni istemiyorsa açık açık bana bunu söyleyebilirler. Ben kulüpten gitme taraftarı değilim, kalmak istiyorum. Fakat Beşiktaş yönetimi ve teknik ekibi benden hoşlanmıyor ve sisteme uymuyorsam yollarımız ayrılabilir. Zorla Beşiktaş’ta kalmak istemem. Bu nedenle Aybaba’nın hakkımdaki düşüncelerini öğrenmek için sabırsızlanıyorum. Beşiktaş taraftarının bende bıraktığı iz kolay kolay silinmez. Fakat ayrılık varsa da beklenilmez” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Feda’ demeyince gözden düştü

ÜÇ sezondur siyah beyazlı formayı giyen Hilbert, taraftarın sevdiği isimlerden. Ama ‘Feda’ sezonunda kont-ratında indirimi kabul etmeyince yönetimin gözünden düşmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!