5 sahaya 1 tribüne

Güncelleme Tarihi:

5 sahaya 1 tribüne
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, dünkü toplantısında, 1. Lig kulüplerinin önümüzdeki sezon kadrolarında en fazla 6 yabancı oyuncu bulundurabileceği kararını aldı. Bu oyunculardan 5'i sahada yer alırken, 1'i tribünde oturacak.

FUTBOL Federasyonu, dünkü toplantısında, yabancı transferi konusunu masaya yatırdı. Federasyon yönetim kurulu, 1. Lig'de yer alan takımların önümüzdeki sezon kadrosunda en fazla 6 yabancı bulundurabileceği karırına vardı. Bu oyunculardan 5'i sahada olacak, 1'i ise tribünde oturacak.

6. YABANCI MASRAFLI

Yaklaşık 8 saat süren toplantıdan sonra bir açıklama yapan Asbaşkan Ata Aksu, ‘‘1. Lig'de yer alan kulüplerimiz, 2000-2001 sezonunda en fazla 6 yabancı oyuncu ile sözleşme yapabilecek. Bunlardan 5'inin futbol müsabaka listesinde yer alabilmesine ve oynatılabilmesine karar verdik. Yani kulüpler, diğer oyuncuyu tribünde tutacak. Ayrıca 6. yabancı için, federasyona 50 bin dolar döme yapacak’’ diye konuştu.

Fikstür çekimi 27 Temmuz'da

Futbol Federasyonu, Birinci ve İkinci Lig fikstürlerinin 27 Temmuz'da İstanbul'da, Üçüncü Lig fikstürünün ise 8 Ağustos'ta Ankara'da yapılmasını kararlaştırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!