5 Nisan Çarşamba DHA Spor Gündemi

Güncelleme Tarihi:

5 Nisan Çarşamba DHA Spor Gündemi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 09:40

5 Nisan Çarşamba DHA Spor Gündemi

Haberin Devamı

UEFA YÖNETİMİ İÇİN SERVET YARDIMCI DA ADAY

10.00 - UEFA Yönetim Kurulu seçimle belli olacak.

UEFA'ya üye 55 ülke federasyonunun başkan ve yöneticilerinin katılımıyla her yıl organize edilen Olağan UEFA Kongresi'nin 41.si, Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de düzenlenecek. UEFA Yönetim Kurulu'na girecek 8 üyenin seçimle belirleneceği kongrede, TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı da adaylar arasında bulunuyor. (Helsinki)

ONURSAL BAŞKAN SEBA'NIN DOĞUM GÜNÜ KUTLANIYOR

13 Ağustos 2014 yılında vefat eden Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın bugün doğum günü. Başkan'ın doğum günü münasebetiyle yönitim kurulu, Seba'nın dostları ve kulübün üyeleri, çeşitli etkinliklerle Süleyman Seba'yı doğumunun 91'inci yaşında anacaklar

DURSUN ÖZBEK DHA'NA KONUŞTU

'Herşey çok güzel olacak"

HAFTANIN MAÇINA DOĞRU

Cumartesi günü oynanacak, karşılaşmada Trabzonspor için tek eksik cezalı N'doye. Beşiktaş'ta ise Caner Erkin takımla çalışmalara yeniden başladı.

BEŞİKTAŞ

11.00 Beşiktaş, Trabzonspor hazırlıklarını basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek

13.00 Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Dilbade Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret edecek

TRABZONSPOR

11.00 Bordo-mavili ekipte Beşiktaş maçı hazırlıkları devam edecek

GALATASARAY, BAŞAKŞEHİR'E BİLENİYOR

Lig ikinciliğini kovalayan Sarı-kırmızılı takımda Tudor, Başakşehir'in şifrelerini çözmeye çalışıyor. Sneijder yine yedek soyunma bekleniyor. Antrenman 17.00'de...

TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL

18:00 Çaykur Rizespor - Kasımpaşa

20.30 Fenerbahçe - Kayserispor (HAKAN TARHAN - SERHAN TÜRK)

FENERBAHÇE ELERSE BAŞAKŞEHİR'İN RAKİBİ OLACAK

Kayserispor önünde ilk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe bu akşamki maçta tur atlarsaYarı-Finalde Başakşehir ile karşılaşacak.

FENERBAHÇELİ VOLKAN ŞEN'DEN BÖBREK VAKFI'NA BAĞIŞ

Böbrek hastalıklarının önlenmesi ve halk sağlığının korunması için bir çok çalışmayı hayata geçiren ve son olarak ülkemizde artan obeziteye dikkat çeken Türk Böbrek Vakfı, çalışmalarına kaynak yaratmak için düzenlediği organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. Fenerbahçeli Volkan Şen de Böbrek Vakfı'na bağış yaptı.

AVRUPA LİGLERİ

M.Unıdet, Everton önünde tek puanı son dakikada kurtardı. A.Madrid, üst üste 5'inci maçınıda kazanıp R.Sociedad'ı yendi. Bayern Münih deplasmanda sürpriz bir şekilde Hoffenheim'e mağlup oldu. İtalya Kupası'da Roma kazandı, rakibi Lazio ilk maçı 2-0 kazandığı için tur atladı.

BASKETBOL

10.30 İstanbul'daki Euroleague Final Four öncesi Sinan Erdem Spor Salonu'nda basın lansmanı düzenlenecek (SERHAN TÜRK)

BİLYONER.COM KADINLAR BASKETBOL LİGİ

18:00 Fenerbahçe - Hatay BŞB

EUROCUP KADINLAR

- Final -

19:00 Bellona AGÜ Spor - Yakın Doğu Üniversitesi

ECZACIBAŞI'NIN BÜYÜK KAYBI

Eczacıbaşı VitrA'nın Brezilyalı yıldız oyuncusu Thaisa Daher Pallesi, CEV Şampiyonlar Ligi Play-off mücadelesi'ndeki Fenerbahçe maçında sakatlık yaşamıştı. Üçüncü sette sakatlanarak oyundan çıkan ve ilk müdahalelerin ardından hastaneye götürülen Thaisa'ya anestezi verildi. Doktorların yaptığı açıklamaya göre, oyuncunun ayak bileğinde lokal travmaya bağlı dislokasyon (çıkık) tespit edildi ve ameliyathane şartlarında anestezi altında çıkık yerine konuldu. Geceyi hastanede geçiren Thaisa, bugün çekilecek MR'dan sonra taburcu edilecek. Ancak Brezilya'lı yıldızın, 22-24 Nisan tarihlerinde İtalya'nın Treviso kentinde yapılacak Final-Four maçlarında yer alması mümkün gözükmüyor..

ESKİ DOSTLAR YİNE KARŞI KARŞIYA

22-24 Nisan tarihleri arasında İtalya'nın Treviso kentinde yapılacak Avrupa kadınlar şampiyonlar Lig'i Final mücadelesinde Vakıfbank'ın İtalyan coach'u Guidetti ile (Bu akşamki maçı geçerse), Eczacıbaşı'nın İtalyan coach'u Barbolini bir kez daha karşı karşıya gelecek..

FİNAL-FOUR'A DOĞRU

2017 CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu'nu namağlup lider tamamlayarak çeyrek finalde Volero Zürich ile eşleşen VakıfBank, Dörtlü Finaller'e yükselebilmek için kendi evinde sahaya çıkıyor.

Turun ilk maçını deplasmanda 3-1 kazanan sarı-siyahlılar, bugün saat 19.00'da VakıfBank Spor Sarayı'nda oynanacak karşılaşmada 2 set kazanması durumunda 22-23 Nisan tarihlerinde İtalya'nın Treviso şehrinde düzenlenecek Dörtlü Finaller'e adını yazdıracak. Karşılaşmanın 3-0 ya da 3-1 İsviçre temsilcisinin üstünlüğüyle tamamlanması halinde ise 15 sayılık bir altın set, tur atlayan tarafı belirleyecek.

VOLEYBOL

VESTEL VENUS SULTANLAR LİGİ

19:00 Bursa B.Şehir Bld. - Galatasaray

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!