5 kişilik Hürriyet ekibi JP Morgen’da yarıştı

Güncelleme Tarihi:

5 kişilik Hürriyet ekibi JP Morgen’da yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 11:08

Frankfurt’ta düzenlenen dünyanın en büyük şirketler koşusu JP Morgen Corporate Challenge 2017, 2 bin 419 şirketten 64 bin kişinin katılımıyla yapıldı. Koşuda 5 kişilik Hürriyet ekibi de yer aldı.

Haberin Devamı

HESSEN Ekonomi Bakanı CDU’lu Boris Rhein’in startını verdiği koşuya katılan binlerce kişi, Frankfurt kent merkezindeki 5.6 kilometrelik parkuru tamamlamak için koştu. Terör saldırısı endişesi nedeniyle bu yıl Alman polisinin çok geniş güvenlik önlemleri aldığı 25’inci JP Morgen Koşusu’nda, şirket çalışanlarının ‘ekip ruhu ve iletişimlerini güçlendirmek’ hedefleniyor. Renkli görüntülerin yaşandığı, 65 bin muz, 3 bin elma, 35 bin litre su ve 40 bin litre içeceğin dağıtıldığı koşuda, en büyük ekibi bin 189 kişiyle Lufthansa oluşturdu. Deutsche Bahn ise 50 kişi eksiği ile ikinci büyük ekip oldu.

BİRİNCİ FRANKFURTER LAUFSHOP’TAN

JP Morgen 2017’de birinciliği erkeklerde 19 yaşındaki Aaron Bienenfeld 6.30 dakikayla, ikinciliği Florian Neuschwander 16.53 dakikayla kazandı. Bienenfeld ve Neuschwander, Frankfurter Laufshop adına koştu. Google ekibi ise ilk 15’e dört atlet soktu.
Barış Parlakay, Murat Doğruloğlu, Yılmaz Işık, Semih Aslan ve Nilhan Özer’den oluşan Hürriyet ekibi de, koşuyu başarıyla tamamlayan gruplar arasında yerini aldı.

BAKMADAN GEÇME!