5’inci yıllarını kutladılar

Ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı gecede Ercan Bey’in kardeşi Erkan Canmutlu, Müge Hanım’ın annesi modacı Ayla Dümer ve Müge Hanım’ın ilk evliliğinden olan kızı Yasemin de vardı.

Çiftin iki yaşındaki oğulları ise bu kutlama sırasında, The Ritz Carlton Oteli’ndeki suitlerinde uyuyordu. Tolga Atalay’ın hazırladığı davet mönüsünde dana carpaccio’dan kuzu külbastıya, tatlıdan Moet & Chandon şampanyaya kadar her şey vardı. Geceye imzasını atan bir diğer isimse Ayla Dümer’di. Ayla Hanım kıyafetiyle dikkat çekti.

Eski eşini de çağırdı

Nurettin Hasman, 49’uncu yaşını Ortaköy Blackk Bar’da verdiği davetle kutladı. Hasman, sevgilisi Eda Taşpınar ile organize ettiği geceye eski eşi Güliz Onursal’ı da çağırmıştı. Bu daveti geri çevirmeyen Onursal, Blackk’e eski milli basketbolcu sevgilisi Murat Evliyaoğlu ile geldi. Öte yandan geceye damgasını vuran, Taşpınar’ın kıyafeti oldu. Esra Gürsoy’un alçıdaki kolu ile Beşiktaş’ın eski başkanı Serdar Bilgili’nin neşeli hali de gözlerden kaçmadı.

Avukat gecelerde

Ünlülerin avukatı olarak bilinen Okan Fenercioğlu, gece hayatını epey seviyor, popüler mekanları sık sık ziyaret ediyor. Okan Bey ile eşi Nuray Hanım, önceki akşam da yollardaydı. Önce Müge-Ercan Canmutlu çiftinin Margaux’da verdiği davete katılan çift, geceyarısına doğru oradan ayrılıp Hurettin Hasman’ın Blackk’teki doğum günü partisine yetişti.
Yazarın Tüm Yazıları