5 holigan adliyeye sevk edildi

Güncelleme Tarihi:

5 holigan adliyeye sevk edildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2010 13:46

Coca Cola Akademi Ligi’nde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sırasında çıkan olaylarda Fenerbahçeli futbolculara saldırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Akademi Ligi’nde 17 yaş altı Marmara Grubu’nun 13. Haftası'nda Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan maçın ilk yarısının bitmesiyle birlikte başlayan olaylarda Fenerbahçe U17 Futbol Takımı'ndan 13 futbolcu yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Futbolcular tedavilerinin ardından gittikleri Bakırköy Emniyet Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü'nde kendilerini dövenlerden şikayetçi olmuştu.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olaydan sonra başlatılan operasyonda kavga sırasında çekilen görüntüleri inceleyen polis şimdiye kadar 7 kişinin kimliğini belirledi. Bu kişilerden Cihan Bektaş K. ile Yiğit A., Onur S(27), Gökhan K.(30), Sertaç Y. gözaltına alındı. İfadelerinde suçlamaları kabul etmeyen zanlıların futbolcuların birbirlerine girdiğini ileri sürdü.

Haberin Devamı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 zanlı, Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!