5 bin doları kıyafet diye üzerine giydi

Güncelleme Tarihi:

5 bin doları kıyafet diye üzerine giydi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 13:38

Müzik dünyasının en çok kazanan yıldızlarından Rihanna'nın sokak kıyafeti dudak uçuklatıyor.

Haberin Devamı

 


Sahnelerin güzel yıldızı Rihanna, sadece konserlerinde değil günlük hayatında da giyimi konusunda son derece titiz davranıyor. 28 yaşındaki şarkıcı, önceki gün New York'ta evinden çıkıp rol aldığı Ocean's Eight filminin setine giderken görüntülendi.  Rihanna öncelikle saçına taktığı aparatla dikkat çeken Rihanna'nın tepeden tırnağa giyimi ise tam 5 bin dolar yani 19 bin TL değerinde.

Dünyanın en çok kazanan genç yıldızlarından biri olan Rihanna'nın başına taktığı dikkat çekici saç aparatı görünümünün en pahalı parçası. Rasta görünümlü aparat tam 1000 dolar.

Ayağındaki ünlü bir markanın tasarımı olan spor ayakkabıların değeni 990 Dolar. Çizgili çorapları da yine ünlü bir markanın imzasını taşıyor ve 460 dolar.

Haberin Devamı

Rihanna'nın elinde taşıdığı marka çantanın fiyatı 1900 doların üzerinde. Giydiği siyah tuniğin de ünlü bir markaya ait olduğu düşünülürse ünlü şarkıcı bir sokağa çıktığında kelimenin tam anlamıyla 5 bin doları üzerinde taşıyor.

Rihanna, Forbes dergisinin hazırladığı 2016'nın en çok kazanan yıldızları listesinde 12'inci sırada yer alıyordu. Genç şarkıcının kasasına geçen yıl 75 milyon dolar girdi.

İşte Rihanna'nın birçok insan için servet sayılabilecek değerdeki o kıyafeti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!