4N1K dizi oluyor! 4N1K hangi kanalda yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

4N1K dizi oluyor 4N1K hangi kanalda yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2017 15:44

4N1K sinema filminin ardından dizi oluyor. Genç yazar Büşra Yılmaz'ın romanından uyarlanan ve büyük beğeni toplayan sinema filminin ardından 4N1K dizi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İşte, sinema filmini izleyen ve romanı okuyanların merakla araştırdığı 4N1K dizi mi oluyor sorusunun cevabı

Haberin Devamı

4N1K dizi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Medyatava'nın haberine göre yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel’in üstlendiği, senaryosunu Ferhat Ergün’ün kaleme kaldığı, yönetmen koltuğunda ise Murat Onbul’un oturduğu '4N1K' dizisi FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın fenomen olan '4N1K' adlı romanından uyarlanan gençlik, romantik-komedi filmi sinema izleyicisinin büyük beğenisini topladıktan sonra, şimdi de dizi olarak seyircinin karşısına çıkacak.

Oyuncu kadrosunda Gözde Mutluer, Hasan Denizyaran, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş gibi başarılı isimlerin yer aldığı '4N1K' dizisinde yine dostluk, aşk, gençlik ön planda olmakla birlikte, beş gencin kahkaha ve macera dolu hikayeleri konu alınacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!