46 Yok Olan bu akşam neden yayınlanmadı?

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan bu akşam neden yayınlanmadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2016 16:31

46 Yok Olan 'dan hayranlarına kötü haber geldi. Son olarak 5. bölüm ile ekrana gelen dizide Murat ilacı denedikten sonra aklı iyice karışıyor. Ceyla ise babasının ölümü ile büyük acı yaşıyor. Pazar günleri yayınlanan 46 Yok Olan dizisinin bu hafta 6. bölüm ile ekrana gelmesi bekleniyordu. Fakat dizinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak.

Haberin Devamı

46 Yok olan hayranlarına kötü haber. Pazar akşamı 6. bölümü ile ekrana gelmesi beklenen 46 Yok Olan dizisi bu hafta tekrar bölümü ile ekrana gelecek. Peki 46 Yok olan dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?  46 Yok Olan dizisinin 6. bölümü ile 8 Mayıs Pazar günü ekrana gelmesi bekleniyor.

46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin yeni bölümünde izleyiciler Murat’ın kendisiyle ve yaşadıklarıyla yüzleşmesini izleyecekler.

İlacı kendi üzerinde denedikten sonra yaşadıkları hakkında cevap aramaktan ısrarla kaçınan Murat, bu kez kendisinin bile beklemediği bir yöntemle pek çok detayı öğrenecek. Yapacağı bir anlaşmayla artık Murat için herşey yeniden başlıyor.

Babasının ölümünün acısını atlatamayan Ceyla’nın yaşayacağı deneyim onu bambaşka bir kadın yapacak.

Haberin Devamı

Peşindekilerin yarattığı huzursuzluktan biraz olsun kurtularak sonunda Murat ile yemeğe çıkan Selin, güzel geçen gecenin ardından beklemediği bir sürprizle karşılacak.

46 YOK OLAN SON BÖLÜM İZLE

 

 

BAKMADAN GEÇME!