46 Yok Olan dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 10:14

Geçtiğimiz pazar günü 5. bölümü ile ekrana gelen 46 Yok Olan dizisi izleyicilerden büyük beğeni topladı. Son bölümün ardından dizi severler 46 Yok Olan'ın yeni bölüm fragmanını merakla beklemeye başladı. Peki, oldukça beğenilen dizinin son bölümünde neler yaşandı?

Haberin Devamı

Star Tv'nin yeni dizisi 46 Yok Olan'ın 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İddialı bir kadroyla karşımıza gelen dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen ve Melis Birkan paylaşıyor. Dizinin son bölümünde seyirciyi şaşırtacak bir çok olay oldu. İşte son bölümün özeti...

46 YOK OLAN 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin yeni bölümünde izleyiciler Murat’ın kendisiyle ve yaşadıklarıyla yüzleşmesini izleyecekler. İlacı kendi üzerinde denedikten sonra yaşadıkları hakkında cevap aramaktan ısrarla kaçınan Murat, bu kez kendisinin bile beklemediği bir yöntemle pek çok detayı öğrenecek. Yapacağı bir anlaşmayla artık Murat için herşey yeniden başlıyor.

Murat ile Selin'e beklenmedik sürpriz

Babasının ölümünün acısını atlatamayan Ceyla’nın yaşayacağı deneyim onu bambaşka bir kadın yapacak. Peşindekilerin yarattığı huzursuzluktan biraz olsun kurtularak sonunda Murat ile yemeğe çıkan Selin, güzel geçen gecenin ardından beklemediği bir sürprizle karşılacak.

Haberin Devamı

46 YOK OLAN 5. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Son bölümü 24 Nisan Pazar günü yayınlanan 46 Yok Olan dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 46 Yok Olan 6. bölüm fragmanının bu hafta içi yayınlanması bekleniyor. Dizinin yeni bölümü 1 Mayıs Pazar gecesi Star Tv ekranlarında olacak.

46 YOK OLAN DİZİSİ HAKKINDA BİLGİ

Star Tv ekranlarında yayınlanan 46 Yok Olan dizisi seyircilerden büyük beğeni topladı. Kadrosunda önemli isimleri barındıran dizinin başrolünde Erdal Beşikçioğlu var. Serdar Akar tarafından yönetilen dizinin senaristliğini Ercan Mehmet Erdem yapıyor.

Başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, geçtiğimiz yıllarda oynadığı Behzat Ç. dizisinde ki Başkomiser Behzat rolüyle büyük bir hayran kitlesine sahipolmuştu. Peki Erdal Beşikçioğlu kimdir?

46 Yok Olan dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde neler yaşandı

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR?

Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında "William Guskill" ile yaratıcı drama üzerine atölye çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı.

Haberin Devamı

Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam etmektedir.

Elvin Beşikçioğlu ile evlidir. Bir kızı ve bir oğlu vardır. Ayrıca Beşikçioğlu, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yeğenidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!