46 Yok Olan 4. yeni bölüm fragmanı herkesi şaşırttı - izle

Güncelleme Tarihi:

46 Yok  Olan 4. yeni bölüm fragmanı herkesi şaşırttı - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 08:35

Star Tv'nin sevilen yeni dizisi 46 Yok Olan 4. bölümüyle bomba gibi geliyor. Pazar günü 23.00'da Star Tv'de izleyiciyle buluşacak olan 46 Yok Olan yeni bölümünde yine çok heyecanlı. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal gibi isimlerin yer aldığı 46 Yok Olan detayları haberi15.04.2016 10:45mizde..

Haberin Devamı

46 Yok Olan 4. bölüm için nefesler tutuldu. Pazar akşamları ekrana gelen dizi yayınlandığı günden itibaren tüm ilgiyi üzerine topladı. Peki  46 Yok Olan yeni bölümde neler olacak?

Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal’ın yer aldığı, senaryosu Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı ‘46 Yok Olan' yeni bölümüyle pazar akşamı Star Tv'de..

46 YOK OLAN 4. BÖLÜM FRAGMANI

 

46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ayhan’ın ölümünde kendi parmağı olup olmadığı konusunda şüphelenen Murat, o gece yaptığı hiçbir şeyi hatırlamaz. Salim, Murat için endişelenir ve ne olup bittiğini anlamak için takip etmeye başlar. Öte yandan Ferit de olan biteni izler. Salim, her şeyi kontrol altında tuttuğunu zannederken Murat’ın beklenmedik hamlesiyle çaresiz kalır. Murat, babasının cinayeti üzerine araştırmalarını yoğunlaştırır. Ayhan’dan hastane ile ilgili duydukları sonrasında radarına bir doktor girer. Doktoru bulmak için harekete geçen Murat nasıl bir isimle karşılaşacak? Babasını toprağa veren Ceyla bu gerçekle yüzleşmekte zorlanmaktadır. Bu süreçte annesinin tavrı da her şeye tuz biber eker. Babasının ölümü hakkında daha çok şey öğrenmek isteyen Ceyla, Selin’i arar. Bu konuşmada öğrendiği bir detay Ceyla’yı oldukça şaşırtır.

GENEL HİKAYE

Haberin Devamı

“İçindeki iyi ve kötünün ne zaman ortaya çıkacağı belli olmaz.”

Murat Günay, babası Reha’nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo’nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş ve antidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır.

46 Yok  Olan 4. yeni bölüm fragmanı herkesi şaşırttı - izle

Haberin Devamı

Kendini kız kardeşinin tedavisine adayan bir profesör

Murat, tıbbın şu anki imkanlarıyla kardeşini bitkisel hayattan çıkaramayacağını anladığından herkesten gizli bir şekilde çalışmalar yapmaktadır. Evinin bodrum katını da tam teşekküllü bir laboratuvara dönüştürmüştür. Beynin vücudun felçli bölgelerindeki sinir sistemiyle olan irtibatı üzerine bir ilaç geliştirmeye çalışmaktadır.

 OYUNCU KADROSU

Murat-Erdal Beşikçioğlu

Yasemin Allen -Selin

Melis Birkan-Ceyla

Saygın Soysal -Doğan

Berkan Şal -Salim

Metin Belgin-Ferit

Ayça Eren-Ezo

Selin Uludoğan-Sude

BAKMADAN GEÇME!