46 Yok Olan 4. son bölümünde şoke eden gelişme

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan 4. son bölümünde şoke eden gelişme
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2016 09:24

46 Yok Olan bu akşam aksiyon dolu bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin merakla beklenen son bölümü sosyal medyayı adeta sallandı.  Dizinin son bölümünde Murat amcası ve Salim'in ısrarına dayanamayıp tedavi olmaya kara veriyor. İşte 46 Yok Olan 4. son bölümü..

Haberin Devamı

46 Yok Olan dün akşam izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Dizinin son bölümünde şoke eden gelişmeler yaşandı.  46 Yok Olan 4. bölüm fragmanında Murat tedavi olmayı kabul ederek bu bölüme damgasını vuracak. Peki 46 Yok Olan 4. son bölümde yaşananlar...

Babasının ölümüyle ilgili daha önce hiç duymadığı gerçekleri öğrenen Murat için yolun sonu görünmektedir. Peki organ mafyası yakaladıklarını düşündükleri Murat’tan başka bir kişiyle karşılaştıklarını anladıklarında neler yaşanacak? Geceleri yaptıkları konusunda gittikçe daha da endişelenen Murat, amcası ve Salim’in de ısrarlarıyla tedavi olmaya karar verir. Ne var ki Murat’ın içindeki bastıramadığı öfkesi burada da ortaya çıkar. Tehlikede olduğunu düşündüğü için Doğan’dan yardım isteyen Selin, yavaş yavaş kendisi hakkında bilinmeyenleri de anlatmaya başlar. İzleyiciler bu bölümde Doğan’ın hiç bilinmeyen bir yönüyle tanışacaklar. Ceyla, babasının ölümüyle ilgili Murat’ın sakladığı bir şeyler olup olmadığını öğrenmek için cesaretini toplar ve karşısına çıkar.

46 YOK OLAN SON BÖLÜM İZLE!

Haberin Devamı

46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ayhan’ın ölümünde kendi parmağı olup olmadığı konusunda şüphelenen Murat, o gece yaptığı hiçbir şeyi hatırlamaz. Salim, Murat için endişelenir ve ne olup bittiğini anlamak için takip etmeye başlar. Öte yandan Ferit de olan biteni izler. Salim, her şeyi kontrol altında tuttuğunu zannederken Murat’ın beklenmedik hamlesiyle çaresiz kalır. Murat, babasının cinayeti üzerine araştırmalarını yoğunlaştırır. Ayhan’dan hastane ile ilgili duydukları sonrasında radarına bir doktor girer. Doktoru bulmak için harekete geçen Murat nasıl bir isimle karşılaşacak? Babasını toprağa veren Ceyla bu gerçekle yüzleşmekte zorlanmaktadır. Bu süreçte annesinin tavrı da her şeye tuz biber eker. Babasının ölümü hakkında daha çok şey öğrenmek isteyen Ceyla, Selin’i arar. Bu konuşmada öğrendiği bir detay Ceyla’yı oldukça şaşırtır.

46 Yok Olan 4. son bölümünde şoke eden gelişme

GENEL HİKAYE

Haberin Devamı

“İçindeki iyi ve kötünün ne zaman ortaya çıkacağı belli olmaz.”

Murat Günay, babası Reha’nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo’nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş ve antidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır.

Murat, tıbbın şu anki imkanlarıyla kardeşini bitkisel hayattan çıkaramayacağını anladığından herkesten gizli bir şekilde çalışmalar yapmaktadır. Evinin bodrum katını da tam teşekküllü bir laboratuvara dönüştürmüştür. Beynin vücudun felçli bölgelerindeki sinir sistemiyle olan irtibatı üzerine bir ilaç geliştirmeye çalışmaktadır.

Haberin Devamı

Anne-kız aynı dizide
Usta Oyuncu Suna Yıldızoğlu kızı Yasemin Allen ile ‘46 Yok Olan dizisinde beraber rol alıyor. ‘46 Yok Olan’ dizisinin kadrosuna katılacak olan Suna Yildizoglu, kızı Yasemin Allen ile aynı dizide yer alacak. Yıldız karakteri ile diziye katilacak olan Suna Yıldızoğlu, uzun bir aradan sonra ekranlara böyle sıradışı bir projeyle dönmenin ve Yönetmen Serdar Akar’la birlikte calismanın kendisini heycanlandirdiğini belirtti.

Profesör Murat’ın Oyunculuğuna Tam Not
Yapımcılığını Nunova Film’in yaptığı, Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,Yasemin Kay Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal ve Berkan Şal'ın yer aldığı, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı "46 Yok Olan...” dizisinin yayınlanan ikinci bölümünde Profesör Murat(Erdal Beşikçioğlu) oyunculuğuyla izleyenleri büyüledi. Serdar Akar’ın özgün çekim teknikleriyle, Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Murat karakterinin çatışması sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!