46 Yok Olan dizisinin 13. final bölümünde unutulmayacak sahne!

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan dizisinin 13. final bölümünde unutulmayacak sahne
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 12:15

46 Yok Olan 13. bölümüyle final bölümüyle ekranlara geldi. Final bölümü sosyal medyada da çok konuşulan 46 Yok Olan birbirinden heyecanlı sahneleriyle ekranlara damga vurdu.46 Yok Olan'ın son bölümde Ezo gözlerini açtı, tüm bildiklerini anlattı. Murat tüm olup bitenlerden Yıldız'ı sorumlu tuttu. İşte 46 Yok Olan final bölümü...

Haberin Devamı

13. bölümüyle final yapacağı söylenen 46 Yok Olan hakkında yeni sezonda devam edeceği yönünde iddaalar ortaya atılmıştı. Ancak söylentiler aksine dizi 13. final bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bitmesine üzülen hayranları sosyal medyada bir çok paylaşım yaptı.

13. final bölümüyle ekrana gelen yapımcılığını Nunova Film’in üstlendiği, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Metin Belgin ve Suna Yıldızoğlu’nun paylaştığı 46 Yok Olan'ın senaristliğini üstlenen Ercan Mehmet Erdem gelecek sezonda Tims Productions’ın imzasını taşıyan yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkacak.

Başladığı günden bu yana sıra dışı senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ile çok konuşulan 46 Yok Olan'ın final bölümünde; Ezo, sonunda gözlerini açtı ve başına gelen her şeyi anlattı. Ceyla ise babasının öldürülmesi ile ilgili bildiklerini Selin’e anlattı.

Haberin Devamı

Murat, tüm olan bitenden sorumlu tuttuğu Yıldız’ı öldürdü mü? Doğan’ın takibi her şeyin karıştığı anda son bulacak. Bu son karşılaşmada neler yaşanacak? Murat için sır dolu yolculuğunun sonunda ne gözüküyor?

46 YOK OLAN'IN FİNAL BÖLÜMÜNDEN ÖZEL VİDEOLAR

 

OYUNCULAR

Erdal Beşikçioğlu : Murat
Yasemin Allen : Selin
Melis Birkan : Ceyla
Saygın Soysal : Doğan
Berkan Şal : Salim
Metin Belgin : Ferit
Ayça Eren : Ezo
Selin Uludoğan: Sude

46 YOK OLAN KONUSU

Kız kardeşi tedavisi mümkün olmayan ve 5 yıldır komada olan kız kardeşi Ezo'yu iyileştirmek için tüm gücünü kullanan Türkiye'nin en iyi genetik mühendisi olarak gösterilen tüm hayatını kardeşine adamıştır. Zamanla yalnızlaşan ve etrafındaki pek çok kişinin yarı yolda bıraktığı karakterimiz bu yolda binlerce hastaya umut olabilecek bir ilaç keşfediyor ve kendisini bir anda büyük bir olay örgüsünün içerisinde buluyor. İnandığı gerçeğin peşinden koşan profesör için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır ve bu sır tanıdığı tanımadığı pek çok kişinin hayatını değiştirecektir.

 

 

BAKMADAN GEÇME!