46 Yok Olan dizisinin 11. bölümünde Murat ve Altan karşılaşıyor!

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan dizisinin 11. bölümünde Murat ve Altan karşılaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2016 10:01

STAR TV'nin heyecan dolu dizisi 46 Yok olan 11. bölümü ile bu akşam ekranda. İlginç hikayesi ve sahneleri ile herkesi ekrana kilitleyen 46 Yok Olan'ın yeni bölümünde Murat hipnoz tedavisini araştırıyor. Murat ve Altan'ın yolları kesişiyor. İşte 46 Yok Olan 11. bölüm fragmanı..

Haberin Devamı

46 Yok Olan yarın 11. bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizide Murat babası hakkındaki gerçekleri öğrenmeye bir adım daha yaklaşıyor. Kız kardeşini iyileştirme çabalarından sonuç alan Murat, Ezo'nun yürüdüğünü tanık oluyor. İşte 46 Yok Olan 11. bölüm fragmanı

CİNAYETİ KİM İŞLEDİ?

İlacı yaptıktan sonra zihninin kontrolünü elinde tutmak ve her şeyi hatırlamak isteyen Murat, Ceyla’nın hipnoz tedavisine nasıl tepki vereceğini merak eder. Suikastten kurtulan Doğan için tehlike hastanede de sürecektir. Doğan’ın vurulmasıyla panikleyen Necmi ve Ferit yeni bir plan yaparlar. Necmi, tüm olan bitenin perde arkasını Ferit’ten dinler. Füsun, Salim’le aralarındaki ilişkiyi sonunda annesine itiraf eder. Yıldız’ın ise bu ilişkiye tepkisi Füsun’u çok şaşırtır. Yaşanan tüm kargaşanın ucunun Yıldız’a dokunduğunu düşünen Altan, surpriz bir hamle yapar. Murat ile Altan’ın yolları ilk kez kesişir.

Haberin Devamı

İkilinin arasında yaşanacak gelişmeler, heyecanla beklenen 46 Yok Olan’ın yine çok konuşulacak yeni bölümüyle 10 Haziran Cuma akşamı Star’da...

Yayın Günü:10 Haziran /Cuma
Yayın Saati:23.45

46 YOK OLAN 11. BÖLÜM FRAGMANI

46 Yok Olan dizisinin 11. bölümünde Murat ve Altan karşılaşıyor

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Murat’ın yaşadığı değişim çevresinin dikkatini çekmeye başlamıştır. Fakat Murat, Ezo’yu uyandırana kadar durmamaya kararlıdır. Öte yandan Doğan, Murat’ın cinayetlerini ortaya çıkartmak için hummalı bir çalışma içine girer. Yine de Selin’i teorilerine inandırması kolay olmayacaktır. Ferit ve Yıldız, Murat’ın babasının cinayeti ile ilgili daha fazla detay öğrenmesini istemezler. Vecdi’nin sunduğu çözümü Ferit kabul etmeyecektir. Buna rağmen Yıldız kendi bildiğini yapmaktan geri durmaz.

Ezo’nun yürümesiyle şoka giren Ceyla, yaşananlar karşısında ne tepki verecek? Bugüne kadar Murat için yaptıklarıyla kendi hayatının gidişatını karşılaştırınca patlama noktasına gelen Salim ve Murat arasında yaşanacak tartışmanın sonuçları ne olacak?

OYUNCULAR

Haberin Devamı

Erdal Beşikçioğlu :Murat
Yasemin Allen :Selin
Melis Birkan :Ceyla
Saygın Soysal : Doğan
Berkan Şal : Salim
Metin Belgin :Ferit
Ayça Eren :Ezo
Selin Uludoğan: Sude

46 YOK OLAN KONUSU
Kız kardeşi tedavisi mümkün olmayan ve 5 yıldır komada olan kız kardeşi Ezo'yu iyileştirmek için tüm gücünü kullanan Türkiye'nin en iyi genetik mühendisi olarak gösterilen tüm hayatını kardeşine adamıştır. Zamanla yalnızlaşan ve etrafındaki pek çok kişinin yarı yolda bıraktığı karakterimiz bu yolda binlerce hastaya umut olabilecek bir ilaç keşfediyor ve kendisini bir anda büyük bir olay örgüsünün içerisinde buluyor. İnandığı gerçeğin peşinden koşan profesör için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır ve bu sır tanıdığı tanımadığı pek çok kişinin hayatını değiştirecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!