45 derece sıcakta temel atıldı

Güncelleme Tarihi:

45 derece sıcakta temel atıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2016 18:03

45 derece sıcakta temel atıldı

Haberin Devamı

AYDIN'da Adnan Menderes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Laboratuvarları temel atma töreni, termometrelerin 45 dereceyi gösterdiği sıcak havada yapıldı.
Adnan Menderes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Laboratuvarları temel atma töreni termometrelerin 45 dereceyi gösterdiği sıcağın altında gerçekleşti. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, laboratuvarların temelini atmak için çok beklediklerini belirterek, "O yüzden bu kadar sıcakta toplandık. Güzel bir laboratuvarımız olacak. Yaklaşık 6 bin metrekarelik bir alan üzerine laboratuvarlarımız kuruluyor. Dört birim ve dört binayı aynı anda yapacağız. İnşaat mühendisliği ve makine mühendisliği için büyük araçların girebileceği gıda mühendisliğinin çeşitli uygulama alanları olan, bilgisayar bölümünün ve tüm mühendisliklerinin kullanabileceği laboratuvar binası olacak. Buna inşallah yeni binalar da ekleyeceğiz. Üniversitemize hayırlı olsun" dedi. Konuşma sonrasında Bircan, temel atma için düğmeye bastı. Alanda kurban kesilerek dua edildi.
Saral Grup Yapı Tic. A.Ş ve Etken Gayrimenkul Yatırım İnş. San. Tic. LTD. iş ortaklığıyla yapılan Merkezi Derslikler ve İdari Birimler üç kısım inşaatın ihale bedelinin 18 milyon 961 bin lira olduğu ve 800 günde bitirileceği belirtildi.
Cem ULUCAN / AYDIN, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!