41’nci yıl kutlamasına 4 dublörü ile katıldı!

Güncelleme Tarihi:

41’nci yıl kutlamasına 4 dublörü ile katıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 13:50

1976 yılında Hamdi Akın tarafından Ankara’da küçük bir kazan atölyesi ile temelleri atılan Akfen Holding, bu yıl kuruluşunun 41’nci yıldönümünü İstanbul’daki Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde (PSM) gerçekleştirdiği ve ‘Akfenli Yıllar’ adını verdiği konseriyle kutladı.

Haberin Devamı

Fahir Atakoğlu’nun orkestra şefliğini üstlendiği ‘Akfenli Yıllar’ konserinde sanatçılar Sertab Erener, Levent Yüksel ve Aşkın Nur Yengi aynı sahneyi paylaştı.

HAMDİ AKIN DUBLÖRLÜ TARİH ODALARI

‘Akfenli Yıllar’ konserinde davetlileri bir sürpriz karşıladı. Konser alanı girişi önüne kurulan ve Akfen Holding’in 41 yılını temsil eden ‘Akfenli Yıllar Odaları’, davetlilerin ilgisini çekti. 4 farklı ofis alanı olarak tasarlanan odaların her birinin Akfen Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın bire bir çalışma ofislerini yansıtmasına özen gösterildi.

41’nci yıl kutlamasına 4 dublörü ile katıldı


1976 - 86, 1986 - 96, 1996 - 06 ve 2006 - 17 yıllarından oluşan odalarda her dönemin ofis araçları, mobilyalar, gazeteler ve tablolar yer aldı. Dönemlerin televizyonlarında ise o yıllarda Akfen’in hayata geçirdiği projelerin görüntüleri film şeridi olarak yayınlandı. Odaların içlerinde yer alan 4 profesyonel tiyatrocu ise tarih odalarında o dönemin kıyafetleri, hareketleri ve tarzlarıyla 4 farklı Hamdi Akın olarak davetlilerin karşısına çıktılar. Konuklara bulundukları dönemlerdeki Akfen ve Türkiye hakkında bilgiler veren tiyatrocu Akın’lar, davetlilerle kart alışverişi de yaptılar.

 

BAKMADAN GEÇME!