400 üniversite öğrencisine valiz dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

400 üniversite öğrencisine valiz dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2018 15:16

400 üniversite öğrencisine valiz dağıtıldı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) -ŞANLIURFA Büyükşehir Belediyesi bu yıl yurt genelinde üniversitelerin lisans ve ön lisans programlarını kazanan 400 öğrenciye bir konser eşliğinde içi hediyelerle dolu valiz hediye etti.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım ve Şube Müdürlüğü, kentte bu yıl üniversiteye yerleşen 400 öğrenci için ihtiyaç valizi hazırlattı. İçerisinde giyim, ayakkabı ve temel ihtiyaçların bulunduğu valizleri, törenle öğrencilere dağıtıldı. Konseri ile başlayan törene Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende tüm gençleri tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Nihat Çiftçi, "Gençler konusunda eğitim, sanat ve spora yönelik yatırımlarımız devam edecek" dedi.
Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'daki genç potansiyelin farkında olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Şanlıurfalı gençlerimizi önemsiyoruz. Gençlerimizin Şanlıurfa'ya nasıl değer kattığının da farkındayız. Şehrimizin niteliğini üniversite kazanarak daha da yükselten gençlerimizi tebrik ediyorum. Bizim yaptığımız ise burada bir gönül hoşluğudur. Yakın bir dönemde Türkiye'nin dört bir tarafında üniversitelerde eğitim görecek olan gençlerimize derslerinde başarılar diliyorum. Üniversite eğitimini tamamlayarak şehrimize dönecek olan gençlerimiz, şehirlerine daha da katma değer katacaktır" diye konuştu.Konuşmaların ardından gençlere içerisinde giyim, ayakkabı ve temel ihtiyaçların bulunduğu toplam 400 adet valiz dağıtıldı. Program Başkan Çiftçi'nin öğrencilerle toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!