40 milyonluk yatırım için butona basıldı

Güncelleme Tarihi:

40 milyonluk yatırım için butona basıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2015 15:28

Yenimahalle Belediyesi, tamamlandığında 28 bin metrekare kapalı alan ile hizmet verecek olan Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nin temelini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törenle attı.

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’nde 40 milyonluk yatırımla inşa edeceği 28 bin metrakare kapalı alana sahip olan pazar yeri ve sosyal tesisin temelini attı. Önceki gün gerçekleştirilen etkinlikte projenin temelini; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök ile birlikte mikser butonuna basarak attı. Hologram teknolojisi aracılığıyla tesisin animasyon filmi de izlendi.

‘HER KURUŞUN HESABI VERİLİYOR’

Törende vatandaşlara seslenen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Diğer belediyelerin yapamadığı yatırımların büyük bir kısmını Yenimahalle Belediyesi yapıyor. Kimse kalkıp Yenimahalle Belediyesi’ne ‘kaynak var mı’ diye sormuyor, neden. Çünkü orada sosyal demokrat bir yönetici var. Halkın her kuruşunun hesabını halka veren bir kişi var. Ankaralı nefes almak istiyorsa ya Yenimahalle’ye ya Çankaya’ya gider. Çünkü bu belediyeler bir kent için olmazsa olmaz her şeyi düşünüyorlar” diye konuştu.

‘YENİ BİR SOLUK GETİRECEK’

Haberin Devamı

Türkiye’ye örnek olabilecek projelere imza attıklarını söyleyen Başkan Yaşar ise, “Bugün burada temelini atmış olduğumuz tesisimiz sadece pazar yeri ihtiyacına cevap vermeyecek. İçerisinde bulunduracağı sosyal ve kültürel alanlarla Karşıyaka’ya yeni bir soluk getirecek. Başkan olduktan sonra kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden bölgemde bulunan tüm hemşerilerimin belediye başkanı oldum” diye konuştu. Temel atma töreninin ardından Kemal Kılıçdaroğlu barış güvercini uçurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!