40’ından sonra aşk

Güncelleme Tarihi:

40’ından sonra aşk
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2005 02:00

Aşkın hangi yaşta sizi bulacağı belli mi olur? İşte size gösteri dünyasından üç moral verici örnek! Sandra Bullock, Marcia Cross ve Mariska Hargitay, beyaz atlı prenslerine 40 yaşından sonra kavuştular.

Marcia Cross (43 yaşında)

‘Çaresiz Evkadınları’ dizisinin bekar oyuncusu, geçtiğimiz yıl evlenip çoluk çocuk sahibi olmak istediğini açıklamıştı. Ve eninde sonunda ‘Bay Doğru’yu bulacağına inancı sonsuzdu. Nitekim geçtiğimiz şubat ayında, Cross borsacı Tom Mahoney ile tanıştırıldı. Hemen dost oldular ve kısa bir süre sonra da dostluk gerçek bir aşk serüvenine dönüştü. Marcia Cross, sevgilisiyle 19 Ağustos günü nişanlandı. Düğün çok yakında!

Sandra Bullock (41 yaşında)

Ünlü yıldız Sandra Bullock, evliliğe pek sıcak bakmıyordu. Açıkçası yanlış bir seçim yapıp, mutlu mesut giden hayatını altüst etmekten korkuyordu. Hele de ilk gençlik yıllarını geride bıraktıktan sonra artık evliliği düşünmekten vazgeçmişti. Ancak 2003 yılında ‘Monster Garage’ filminin oyuncusu Jesse James ile sette tanışınca fikri değişti. Jesse James ona gerçek aşkı yaşatmaya kararlıydı. 2004 yılının temmuz ayında James, sevgilisine pahalı bir yüzük armağan etti. Çift bir yıl sonra da evlendi.

Mariska Hargitay (41 yaşında)

Bir zamanların sarışın bombası Jayne Mansfield ile Macar asıllı eşi Mickey Hargitay’ın büyük kızı Mariska Hargitay, 2001 yılında verdiği bir röportajda gerçek aşkı bulamadığı için çok ümitsiz olduğunu söylemişti. ‘Tanrı’nın bir zamanlaması olduğuna inanıyorum’ diyerek kendini teselli etmeye çalışan Hargitay, aynı yılın kasım ayında aktör Peter Hermann ile tanıştı. Çift 2004 ağustosunda da evlendi. Üstelik bu evlenme teklifi, elmas bir yüzükle, Peter Hermann’ın dizlerinin üzerine çökmesiyle gerçekleşmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!