Ayrılık dedikodusuna Twitter yanıtı

Ceylan Çapa ile bir süredir aşk yaşadığı oyuncu Burak Özçivit’in ayrıldığı söyleniyordu.

Haberin Devamı

Ceylan Çapa, dedikodular üzerine Twitter’ında Özçivit’le çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı, altına da “Fazla söze gerek yok” notunu düştü. 

Genç çift, önceki gün de Bebek’te görüntülendi. İkili, soruları “İlişkimiz hakkında konuşmuyoruz” diyerek yanıtsız bıraktı. Sevgililer, akşam saatlerinde yine Nişantaşı’nda objektife takıldı.
Çapa’nın verdiği partiye katılan Özçivit, gecenin sonunda onu evine bıraktı. İddiaya göre gergin bir gün geçiren sevgililer, araç içinde de tartıştı.

Ferrari partisi

Ferrari ve Maserati markalarının Türkiye’deki distribütörlüğünü üstlenen Fer Mas, Ferrari’nin 458 Spider modelini bir davetle tanıttı. Fer Mas Satış ve Pazarlama Müdürü Ferhat Albayrak ile Ferrari Avrupa Bölge Direktörü Massimo Gallato’nun ev sahipliğinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen tanıtımda Armaggan’ın mücevher koleksiyonu da beğeniye sunuldu. Davet, DJ Murat Uncuoğlu’nun performansıyla renklendi.

Haberin Devamı

Gece kulübünde defile

Billionaire İstanbul, artık çarşamba akşamları “FashionTV’s Nightout” partilerine ev sahipliği yapıyor. FashionTV Türkiye’nin sahibi Enis Onat ve Önder Bekensir’in her hafta ünlü modacıların özel koleksiyonlarını tanıtacağı organizasyonun ilk konuğu, L’Atelier D’Existence adlı markasıyla adından söz ettiren Günsel Ülkü oldu. Gecede, DJ Nuri Kösem performans sergiledi.

Yazarın Tüm Yazıları