4 milyon liramı istiyorum

Güncelleme Tarihi:

4 milyon liramı istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2013 01:21

Tecrübeli çalıştırıcının fesih için ortaya koyduğu bu istek karşısında siyah beyazlı yönetim bir çıkış yolu ararken Başkan Fikret Orman, yaptıkları sözleşmenin 2 yılının opsiyon olduğunu ve sadece 1 yılının kaldığını belirtip Aybaba’ya 1 milyon 540 bin lira önerdi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın Spor Toto Süper Lig’in bitimiyle yollarını ayırma kararı aldığı teknik direktör Samet Aybaba, Fikret Orman ve yönetiminden sözleşmesinin gereklerinin yerine getirilmesini istedi. Sezon başında 2+2 yıllık sözleşme yapılan ancak, 34 haftalık maratonun ardından yolların ayrılmasına karar verilen tecrübeli çalıştırıcı kalan üç yıllık alacağı olan 4 milyon Lira’yı aldığı takdirde sözleşmesini karşılıklı olarak feshedebileceğini yönetime aktardı. Daha önce kendisi ile değil avukatları ile görüşmesini belirten Aybaba’nın son isteği karşısında siyah beyazlı yönetim bir çıkış yolu bulmaya çalışıyor.

GÖRÜŞMELER TIKANDI

Samet Aybaba’nın bu isteği karşısında oldukça şaşıran Fikret Orman, sözleşmenin aslen iki yıllık olduğunu belirtip “Kalan iki yıl biz istersek kullanabileceğimiz bir opsiyondu. Dolayısıyla fesih için Samet Aybaba’ya sadece ikinci yılın ücretini ödeyebiliriz” ifadelerini kullandı. Sezon başında KAP’a yollanan bilgiler ışığında Orman, sadece 1 yıl için 1 milyon 540 bin TL karşılığında sözleşmenin karşılıklı olarak iptal edilmesini istedi. Ancak Aybaba da üç yıllık alacağında diretince görüşmeler tıkandı.

Haberin Devamı

SAMET AYBABA’NIN YILLIK ÜCRETİ

1. SENE  1 milyon 400 bin
2. SENE  1 milyon 540 bin
3. SENE  1 milyon 663 bin
4. SENE 1 milyon 763 bin

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!