4 madalya kazanan sporcuların hedefi milli takım

Güncelleme Tarihi:

4 madalya kazanan sporcuların hedefi milli takım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 13:26

4 madalya kazanan sporcuların hedefi milli takım

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da düzenlenen 3. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz kazanan Antalyalı sporcular, hedeflerinin milli takım olduğunu söyledi.
Kundu bölgesindeki bir otelde düzenlenen ve 27 ülkeden 2 bin 600 sporcunun mücadele ettiği 3. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda yarışan Antalyalı sporcular, başarılarını milli takım forması ile sürdürmek istediklerini söyledi. Büyük Bayanlar light contact kategorisinde Polis Gücü Spor Kulübü adına 60 kiloda yarışan Kübra Karadağ, erkeklerde Demir Pençe Spor Kulübü sporcusu Mehmet Mıstık 89 kiloda altın madalya kazandı. Polis Gücü Spor Kulübü'nden Hatice Nalbat 50 kiloda gümüş, K1 kategorisinde ise Sevinç Ürkmez bronz madalya elde etti.
Sporcular, hedeflerinin daha önce de yarıştıkları milli takımda kenti yeniden temsil etmek olduğunu söyledi. Kick Boks ve Muay Thai Milli Takım Antrenörü Yasin Urlu, sporcuların yeni yapılan 10 bin kişilik spor salonunda bu şampiyonaya hazırlandıklarını hatırlatarak, “2 ay önce yapılan Türkiye Şampiyonası'nda Hatice Nalbat ve Mehmet Mıstık altın, Sevinç Ürkmez ile Kübra Karadağ gümüş kazanmıştı. Bu yıl Avrupa Şampiyonası adına yarışacak olan milli takıma sporcu vereceğiz. Bizlere destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!