4 engelliye tekerlekli sandalye

Güncelleme Tarihi:

4 engelliye tekerlekli sandalye
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 16:00

4 engelliye tekerlekli sandalye

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi, ihtiyaç sahibi kişilere tekerlekli sandalye dağıtımına devam ediyor. Tekerlekli sandalye hediye edilen 4 ihtiyaç sahibi vatandaş, istediği zaman evden dışarı çıkabilme imkanına kavuştu.

Engellilerin yaşamını kolaylaştırma amacıyla çalışmalar yürüten Şehitkamil Belediyesi, son olarak 4 vatandaşı daha mutlu etti. Tekerlekli sandalyelerine kavuşan engelliler ve aileleri, duydukları memnuniyeti ifade ederek Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Şehitkamil Belediyesi'nden yetkililer, ilk olarak 18 yaşındaki doğuştan engelli Muhterem Doğan'ı evinde ziyaret ederek akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Daha sonra 38 yaşındaki doğuştan zihinsel ve bedensel engelli Sefer Alkurt, evinde ziyaret edildi. Sefer Alkurt'a talebi üzerine manüel tekerlekli sandalye hediye edildi. Üçüncü ziyaret geçirdiği felç sonucu yürüme güçlüğü yaşayan 59 yaşındaki Mustafa Emre'nin evine yapıldı. Emre'ye akülü tekerlekli sandalye armağan edildi. Son ziyaret ise şehir merkezinden uzakta yer alan Dündarlı Mahallesine yapıldı. Doğuştan engelli 20 yaşındaki Ramazan Dorum'a akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Oğlunun en büyük arzusunun dışarı çıkıp dolaşabilme olduğunu dile getiren Ramazan Dorum'un babası Tevfik Dorum, akülü tekerlekli sandalyeye kavuştukları için çok memnun ve mutlu olduklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!