4. Ankara Kedisi Güzellik Yarışması Başlıyor

Güncelleme Tarihi:

4. Ankara Kedisi Güzellik Yarışması Başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 11:53

“Pursaklar Belediyesi Hayvan Sevgisine Ödül” projesi kapsamında bu yıl 4’ünciüsü düzenlenecek olan “Ankara Kedisi Güzellik Yarışması” için kayıtlar başladı.
Pursaklar Belediyesi, hem Ankara ile özdeşleşen Ankara Kedisi’nin neslini korumak ve bunu dünyaya tanıtmak hem de hayvan sevgisini teşvik etmek amacıyla dört yıldır Ankara Kedisi Güzellik Yarışması düzenliyor. Geçen yıl üçüncüsü yapılan ve kamuoyu tarafından takdir edilen yarışmanın bu yıl dördüncüsü düzenleniyor.
21 Kasım’da gerçekleşecek olan yarışmanın başvuruları 19 Kasım’a kadar yapılacak. Geçen yıl olduğu gibi bu sene de kıyasıya yarışacak olan kediler, sahiplerine birbirinden farklı ödül kazandıracak. Yarışmada dereceye girerek 1’inci olan kedi sahibi İtayla Turu’na katılacak. 2’nci olan kedisi sahibi Akdeniz Tatiline gönderilecek. 3’üncü olan kedi sahibi ise Karadeniz Turu’na katılacak. Ayrıca tüm yarışmacılar için sürpriz hediyeler olacak.
İlginç ve bir o kadar da renkli geçecek olan yarışma için Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Gelin nesli tükenmekte olan Ankara Kedimizi tüm dünyaya tanıtalım ve hayvan sevgisini arttıralım” diyerek hayvan severleri yarışmaya davet etti. Yarışmaya katılmak isteyenler 0 312 399 8144 ve 399 2345 numaralı telefondan kayıt yaptırabilecekler. Ayrıca www.pursaklar.bel.tr adresinden kayıt formu doldurularak online başvuru yapılabilecek. Yarışma 21 Kasım Pazar günü saat 11.00’da Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!