3'üncü klan turnuvası başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

3üncü klan turnuvası başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 10:13

31 Ağustos Pazar günü ülkenin dört bir yanından oyun severin sanal dünyadan gerçek dünyaya taşınacak dostluk ve rekabetlerine sahne olacak 3. Klan turnuvası etkinliğinde, oyun dünyasının yeni fenomeni olmaya aday “ Kingdom Online” oyunu da ilk kez göçüye çıkacak.

Haberin Devamı

Türkiye’de 20 Milyonu aşkın kayıtlı kullanıcısı bulunan Knight Online oyununun tutkunları 31 Ağustos 2014 günü, Beşiktaş – Fulya’daki Yapı Endüstri Merkezi’nde yapılacak ve toplamda 20 bin TL ödül dağıtılacak olan 3.Klan Turnuvası etkinliğinde bir araya gelmeye hazırlanıyor. Önceki etkinliklerden farklı olarak oyun odaklı bir alanın sağlanması için harekete geçen NTT Game ekibi, böylece oyunseverlerin tüm dikkatlerini mücadeleye vermelerini amaçlıyor. Ayrıca oyun severlerin merak ve heyecanla beklediği 2013 Game X fuarında ilk test çalışmaları yapılan ve aynı yıl yılın ‘En İyi Test Süreci’ ödülüne layık görülen NTT Game’in ikinci yıldız oyunu Kingdom Online da bu etkinlikte görücüye çıkıyor.

“Oyuncuların ilgisi, katlanarak artıyor”

Özellikle son bir yıldır oyuncularla dirsek temasında bulunan ve onların beklentilerine göre stratejilerini şekillendirdiklerini belirten NTT Game Türkiye ve Avrupa Operasyon Müdürü Serhan KAZAR, “Oyuncularımızla sürekli iletişim halinde olduğumuz için onların beklentilerini dinliyor, sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Yaptığımız her oganizasyon bir öncekinden daha farklı bir havaya sahip oluyor ve bunun tek sebebi oyuncuların isteklerinin bu yönde olması. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz, her etkinlikte katılımın katlanarak artması da zaten bunun bir kanıtı” dedi.

Yeni oyun Kingdom Online görücüye çıkıyor


NTT Game’in merakla beklenen ve oyunseverlerin gönlünü fethetmeye hazırlanan yeni oyunu Kingdom Online da etkinlikte görücüye çıkıyor. İlk olarak 2013 yılındaki GameX fuarında boy gösteren ve aynı yıl Türkiye’nin önde gelen en iyi oyun dergilerinden biri tarafından Yılın En İyi Test Süreci
ödülüne layık görülen Kingdom Online oyunu da ilk kez görücüye çıkıyor. Kingdom Online’ın test ekibinin gösteri maçı yapacağı etkinlikte oyun meraklıları NTT Game’in ikinci yıldızıyla tanışacaklar.

Etkinlik, internet üzerinden canlı yayınlanacak


Klan turnuvalarını bu yıl Mart ve Haziran aylarında düzenlediklerini belirten Serhan Kazar, her etkinlik öncesinde tüm ekibin titizlikle çalıştığını söyleyerek; “1. ve 2. Klan Turnularına gösterilen ve her seferinde artan ilgiden oldukça memnunuz. Bu etkinliklerde hem oyuncularımızı tanıyor, hem de onların beklentilerini ilk ağızdan duyma fırsatı yakalıyoruz. Yapı Endüstri Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlik kapsamında katılımcıları büyük sürprizler bekliyor. Bunlardan birisi yıl sonuna doğru piyasaya çıkmasını hedeflediğimiz Kingdom Online’ın test ekibinin yapacağı gösteri maçı olacak. Etkinlik için bilet bulamayan ya da İstanbul’da bize katılamayan oyuncularımız, www.twitch.tv/NTTGame adresi üzerinden organizasyon alanındaki tüm etkinlikleri ve müthiş coşkuyu bizlerle birlikte canlı yayında yaşayabilecek ve turnuva maçlarını izleyebilecekler. Etkinlik ve sürprizlerle ilgili daha fazla bilgi almak isteyen oyunseverler resmi web sitemizi ziyaret edebilirler” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!